PLAYZO Board
Recent Activities
-
Hawuk -
Replied to the thread [V] ***Deltas Motorworld***.
PostGebot auf Torino: 700 -
necati1907 -
Replied to the thread Genç Oyuncu Teşvik Primi | Oyuncu Bildirimi.
PostDuranoglu, Nihat 410 20 OD Takım Adı: _FeNeRbAhÇe_SK Menajer Adı: Necati Demir 13/12/2019 yeni sözleşme -
Cardealer -
Liked nike4mod’s post in the thread /me hÖrt.
Like (Post)Richte ich aus -
Ptysio-Tut -
Replied to the thread Jaki To Junior.
PostOZ 40 18 PP 30 18 OP 50 18 -
Ptysio-Tut -
Replied to the thread Update 2019 - dyskusja.
PostA mnie natomiast interesuję na jakiej zasadzie teraz działa ten silnik? Bo wyniki jakie są to każdy widzi, ale mam pytanie bardziej do moderatorów/adminów bo to oni mają większą wiedzę na temat silnika. Na jakiej zasadzie teraz silnik ocenia… -
T_Bag -
Replied to the thread Update 2019 - dyskusja.
PostCzekałem z niecierpliwością na aktualizację. Zawsze to jakieś odświeżenie gry. Zastanawiałem się tylko czy silnik będzie taki jak na serwerze DE czy coś nowego. Jaki jest wszyscy wiedzą... Ja rozumiem, że mogę przegrać przy mojej obecnej… -
Heterokrates -
Posted a new thread: Update 2019 - dyskusja
ThreadOtwieram dyskusje nt. niedawnej aktualizacji na naszym polskim futbolcupTo ja zacznę. Wszystko ma swoje wady i zalety. Do dobrych stron na pewno zaliczyłbym odświeżone grafiki pracowników, dodaną historię klubu i... chyba…Co o niej sądzicie?
-
Mutlu43 -
Replied to the thread Genç oyuncu sorunu.
PostHani nerde genç oyuncumuz yine yok -
SchrillePupille -
Liked Skyrunner’s post in the thread Vorweihnachtliche Grüße zum 1. World Of Crime Geburtstag!.
Like (Post)Liebe WoCommunity, das Jahr neigt sich so langsam dem Ende zu und es ist einmal an der Zeit, Danke zu sagen. Danke für Eure Treue, Danke dafür, dass ihr es uns ermöglicht, dieses Spiel weiter zu entwickeln. Danke für das erste Jahr World Of Crime.…