PLAYZO Board

Unread Threads

Topic Replies Last Reply

Turniej 10-lecia WDFC - Przebieg Turnieju

Kielpik - - Turnieje
21

Jolka

Rozgrywki LT PL - IVB liga - XL sezon - II runda

woooojtaaaas - - IV Liga
9

Mewa

Rozgrywki LT PL - IVA liga - XL sezon - II runda

woooojtaaaas - - IV Liga
9

Mewa

Rozgrywki LT PL - V liga - XL sezon - II runda

woooojtaaaas - - V Liga
9

Mewa

Rozgrywki LT PL - III liga - XL sezon - II runda

woooojtaaaas - - III Liga
9

Mewa

Recent Activities

Jolka -

Liked Dodosio’s post in the thread Turniej 10-lecia WDFC - Przebieg Turnieju.

Like (Post)
    Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)

Jolka -

Liked Mewa’s post in the thread Turniej 10-lecia WDFC - Przebieg Turnieju.

Like (Post)
    Quote from Dodosio: “Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)” Ktoś wie co się kroi, szkoda, a…

Jolka -

Replied to the thread Turniej 10-lecia WDFC - Przebieg Turnieju.

Quote from Dodosio: “Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)” Dodosio , ale to bardzo ładnie wygląda :D Z…

Jolka -

Liked Kielpik’s post in the thread Turniej 10-lecia WDFC - Przebieg Turnieju.

Like (Post)
    Zakończyła się druga runda. Organizatorami grup w Rundzie 3 będą Kova United F.C. (13 w ELO) - GRUPA M FC Blanco (18 w ELO) - GRUNA N Pozostali organizatorzy: Villarreal Club de Futbol (25) i OGIEŃ CZARNKÓW (81) Do 'półfinału' awansowali: Z…

Mewa -

Quote from Dodosio: “Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)” Ktoś wie co się kroi, szkoda, a…

Dodosio -

Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)

Mewa -

Replied to the thread Rozgrywki LT PL - IVB liga - XL sezon - II runda.

Kolejka 26 - 07.12.2024 Stall Stalowa Wola 5 : 0 FC Oliwerpul FC Equ 0 : 4 C.F Wyspa (s) Vanessa Club 3 : 1 Gumofilce FC GKS Andrzejewo 0 : 6 Hugo FC Barcelona Lisowice 0 : 2 GKS Bełchatów

Mewa -

Replied to the thread Rozgrywki LT PL - IVA liga - XL sezon - II runda.

Kolejka 26 - 07.12.2024 Klasyczny 3 : 0 Liverpool K.S. Stary Wiśnicz 0 : 4 Andrus (s) Zabudowa FC 2 : 6 KP Gastro Pathology Auu (b) Gäläktikös 1 : 4 Ostróda Tigers F.C. mars 3 : 1 SSC

Mewa -

Replied to the thread Rozgrywki LT PL - V liga - XL sezon - II runda.

Kolejka 26 - 07.12.2024 KS Piotrcovia 2 : 11 K-K-S Lech Poznań WOLNY LOS 0 : 3 Fc Puścina (s) FC Zmarnowane Talenty 3 : 0 WOLNY LOS1 FC Rokita 0 : 7 Olimpia Gniew Kolejowy Klub Sportowy LECH 1 :

Mewa -

Replied to the thread Rozgrywki LT PL - III liga - XL sezon - II runda.

Kolejka 26 - 07.12.2024 Łódzki K.S. (b) 2 : 4 Kościan FC 2021 FC Nowa Wieś (b) 1 : 7 RTS 1910 Widzew Łódż (s) LKS Uście Gorlickie 5 : 0 JELONKI Warszawa (b) KSG BARTEK (b) 2 : 0 Huta Jazz