- Official Post
W tym temacie będzie można zapisać się do rozgrywek Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League.
Regulamin zapisujących się do turnieju Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League
1. Postanowienia ogólne.
1.1. Każdy z menadżerów zapisujących się do turnieju LM/LE/UECL
akceptuje regulamin LM/LE/UECL i zobowiązuje się do jego przestrzegania.
1.2. Zapisy są zawsze prowadzone na najbliższą edycję turnieju LM/LE/UECL (trwają od 01/07/2026 - 30/07/2026).
1.3. Każdy z zapisanych ma obowiązek zostawić wolne terminy na mecze towarzyskie zgodnie z terminarzem - wszystkie środy i piątki we wrześniu (faza grupowa), pozostałe dni zostaną wskazane w Ogłoszeniach Pucharów.
1.4. Gracze mają obowiązek zapisywać wg podanego poniżej wzoru:
1. FLBZ;GH_Saga
2. unia niećkowo;lokario
3. Kolonia City;woooojtaaaas
Najpierw nazwa klub, następnie średnik ; bez spacji i kolejno nazwa managera z gry bez spacji po średniku.
Jest to ważne przy obróbce danych w Excelu. Każdy kto nie zapisze się wg wzoru ma obowiązek mi to zgłosić w grze, discordzie, gdziekolwiek.
Osoby, które nie dostosują się do w/w wymagań zostaną wykreślone z listy uczestników.
Z góry dziękuję za zapisy według wzoru - szanujecie mój czas, za co jestem Wam wdzięczny ![]()
1.5. Każdy z managerów, który się zapisał, a nie spełni wyżej
wymienionych punktów regulaminu zostanie pozbawiony udziału w turnieju
LM/LE/UECL.
1.6. Miejsc do zapisu jest 108 (po 36 drużyn na każdy Puchar), w przypadku zapisu większej liczby drużyn do eliminacji przystąpią drużyny, które zapisały się jako ostatnie, czyli decyduje CZAS zapisu, nie Twój ranking ELO jak do tej pory (będzie on ważny przy rozstawieniu do Pucharów tylko) - przykład:
Zapisało się 110 drużyn, czyli osoby z listy o numerach 107,108,109 i 110 grają baraż w formie symulacji dwumecze po rozlosowaniu.
1.7. Kwestie nie zawarte w niniejszym regulaminie podlegają każdorazowo ocenie organizatora turnieju LM/LE/UECL.
1.8. Organizatorem Turnieju jest Team FutbolCup – główni opiekunowie: GH_Saga i lokario, wsparcie woooojtaaaas.