Serwer niemiecki - Fussballcup.de

• poszukuję LM 24 lata (po 14 maja) interesuje mnie każdy zawodnik z siłą 480+,
    oczywiście najchętniej 520+
    za interesującego mnie zawodnika zapłacę powyżej ceny rynkowej
    kontakt PW na serwerze PL lub DE

index.php?w=3501&area=main&module=signatures&action=generate&id=479&style=3

• Dziś ostatni dzień tego składu, zdjęcie rodzinne średnio udane ;) czerwony krzyż odleciał w trakcie LT.

Tym składem udało się wygrać Ligę Towarzyską DE i jedno mistrzostwo fussballcup, niestety dzięki niefrasobliwości i zapominalstwu menago dwukrotnie rezerwa złożona z młodzieży została wystawiona na mecz pucharowy, po czym nie zmieniona na mt i ligę... łączny koszt: przegranie jednej ligi i ok. 120-130 punktów rankingowych, gdyby nie to, pewnie były realne szanse powalczyć o ELO 1 (czasami do pierwszego brakowało mniej niź 80 punktów)

• wczoraj, 25.06.26, zakończyliśmy walkę o majstra w 1. bundeslidze 2.

napisałem w liczbie mnogiej, bo miałem niewątpliwą przyjemność grać w lidze wraz z michalliskiem.

nasza bezpośrednia rywalizacja zakończyła się remisem, obaj wygraliśmy i przegraliśmy ze sobą po jednym meczu, do tego zanotowaliśmy po jednej, dość przypadkowej porażce z pozostałymi, nasze bilanse bramkowe również na remis, o tytule zdecydowała większa liczba strzelonych bramek.

michallisk dzięki za emocje związane z tym sezonem, a w kolejnym życzę wygrania wszystkich spotkań (na szczęście nie przydzieliło nas do tej samej ligi ;) )