535 24 ol
440 od 22
450 di 23
475 oh 24
495 fo 24
Arkadaşlar oyuncular bunlar takas edebileceğim 550+oyuncularla takas ederim oyuncular pazarda degıldir lütfen oyundan yazın foruma pek girdiğim yok yorumları görmemeye bilirim başarılar herkese
535 24 ol
440 od 22
450 di 23
475 oh 24
495 fo 24
Arkadaşlar oyuncular bunlar takas edebileceğim 550+oyuncularla takas ederim oyuncular pazarda degıldir lütfen oyundan yazın foruma pek girdiğim yok yorumları görmemeye bilirim başarılar herkese
ben 1500 kredı aldım benden kasilen 19euro 20 cent 80 cent te komusyon parası kesilmiş
Demirtas, Vural FO 370 (+5) 20
Geçlik bitiş tarihi 28 10 2019
Takım adı Göynükspor 1907
Menejer adı nazif03
Batur, Ender DI 385 20
10 10 gençlik bitiş tarihi
Takim adi Göynükspor 1907
Menejer adi nazif03
Takım adı Göynükspor 1907
Menajer adı nazif03
oyuncu adı Bölükbasi, Bora
Fo 380 20
09 09 anlaşma sağlanmıştır
Bu nedir arkadaş birilerine kızıp tüm oynayanları yol saymak nasıl bir düşüncedir bu sistem sayesinde oyun birazdaha ayakta kalabilir 3 günde bir fıkirmi değişir sayın yöneticiler sizler bu oyunun başında olan kişilersiniz oyunu oynayan kişilerle fikir alışverişinde bulunacak kişilersiniz bir kaç kişi olumsuz yorum yazdı diye silip atmakta nedir olumsuz yorumlara elbetteki olacak o yorumlara kızacaksaniz yada kestirip atacaksaniz yapmayacaksiniz yapacak birileri elbet bulunur sonuçta bunun bir oyun olduğunu zamanı geldiğinde herkesin bırakacağını unutmamam lazım
arkadaşlar 400+ 20 21 yaşında tüm mevzilere oyuncu arıyorum elinizde bu kriterlere uyan oyuncu varsa istediğiniz parayla birlikte bana oyundan mesaj atarsanız sevinirim foruma pek girdiğim yok takım adı
Göynükspor 1907
Mobil uygulamaya alışmaya çalışıyorum
Sevket alişma süresi uzayacak gibi bizde
ben hiç alişamadim
Bence bu şekilde birşey olacağına oyuna yeni menajerler kazandırmak lazım Alttan hevesli menajerler gelmedikçe bu gibi öneriler bu günü kurtarır ilerisi için hiç bir gelişme olmaz onun için benim oyum hayır
Puan tablosunda ligte olmayan takımlar var olmayan takımları bir benmi görüyorum yoksa sizlerdede aynımı sorun spor toto 1 lig 4 real sepeti ve altındaki takım bu ligde yok
şubat ayı 28 çekiyor
28 cektigini Bende biliyorum neden bir kaç gün sonra hesaptan düşme oluyor onu anlamadım
tranfer yaptım 28.02 gunu para tranferı yaptıgımda hemen kesılmıyormu benden para 2 3 gun sonra düşüş gösteriyor yada günlük hesap durummunda hata var
admın arkadaşlarrım 01.03.2019 kasadakı para ve bu gune kadarkı gelır gider hesaplamasında bır sorun var sanırsam bı bakma imkanınız varmı ben işin icinden cikamadim 119 mılyon acık var görunuyor bana göre benı bır aydınlatırsanır sevınırım
menejer ismi nazif03
takım adı Göynükspor 1907
faysal36 450 or 22 250 mılyon
oyuncuların coguna talıbım oyundan fıyatlarını yazabilirmisin takım adım Göynükspor 1907
güzel oyuncularr fıyatları cok uygun lıgımız uysaydı alırım bır kac tane
fena oyoncular degıl ama yukarda iş yapmaz bu oyuncular
bende beklıyorum 60lik gelen diger hepsini kovuyorum
Yanılmıyorsam oyuna 2009 yılında başlamıştım. Pazar United diye bir takımım vardı, lig düşüp atlardım sürekli. Bir aralar Şevket abinin takımına ortak olmuştum. Yanlış hatırlamıyorsam forumdaki nicki sevket_03'dü. Adem abiyle de bir aralar çok muhabbet ederdik. Hatırlar mı bilmiyorum ama beni bi bilardo oyununa alıştırmıştı, sürekli bilardo oynardık onunla. Billards mıydı neydi adı. Her neyse... Forumda birçok arkadaşlık kurmuştuk.
Şevket abi, Tark67, KeNaN, Nazif abi vardı(Almanya'da yaşıyordu sanırım), Serkan, Uğur, Bogo(logo yapardı sürekli), Quaresmanol(Metin'di sanırım adı, bir ara çok muhabbet ederdik.) ICEMAN, tahhsin18 vardı sürekli birinciydi takımı... Daha aklıma gelen, gelmeyen bir sürü kişi var.
nazif abın burda ama hatirlayamadı senı yaşliligima ver artık ![]()
bu olayların hic birini hatirlamiyorum ben heralde yaşliliktan ![]()