Posts by Ozdil44
-
-
Menajer adi :DrEaMsOlDiEr
Akhisar 0-2 Galatasaray
-
Turnuvada yapılan her maçtan ayrı seyirci geliri elde edersin. Ancak seyirci sayısı lig ve hazırlık maçlarına göre çok daha az olur. Senin kapasiteye göre 8-10 bin seyirci olur. Bu sayıdan da bilet gelirin olur.
Pek bi kârım olmaz ozmn
-
Selamlar beyler Ramazan Ayiniz mübarek olsun oyuna tekrardan döndüm turnuva acmayi düsünüyorum daha once hic acmamistim bu konuda pek bir sey bilmiyorum maclardan ne kadar kazanc saglarim her mac icin ayri kazancmi saglarim merak ediyorum stad kapasites 53 300 yardim edersrniz sevinirim
-
Tekrar hoşgeldin abi

Saol krdsm ☺
-
Gitmem reyiz burdayim artik
-
Düzenli hazirlik atacak arkadaslar aranir
-
Hatta oh yede talibim
-
Hocam od ye talibim
-
_Yeni_Malatyaspor_ geri döndü hazırlık maçı yapacak düzenli takım aranır 53 300 stadyum
-
OYUNU BIRAKIYORUM OYUNCULARIMI SATIYORUM SATILIK OYUNCULAR 2.DALGA
KL=MIN.60M
OD=MIN.20M
Dd=min.20m
Or=min.30m
Ol=min.20m
Fo=min.15
Ligim süper lig teklif verebilirsiniz -
25 m reyiz nasil aliyorsan artik foiyat bu
-
Oyunu bırakıyorum ve oyuncularimi satiyorum takim adı: _Yeni_Malatyaspor_
Lig:Süper lig
Oyuncularim altta yazilidir teklif vermek isteyen tekljf verebilirlerDd 445 24 (min.30m)SATILDI
Kl 515 22 yaşın30(min 60m)
Ol 420 21 yaşında(min 25m)SATILDI
Od 405 23 yaşında(min 20m)
Oh 345 20 yaşında (min 15m)SATILDI
Iyi teklif verenler satilacaktir -
Deliorman, Ali KL 265 24 5m
Güngör, Umut OH 275 27 3.5m
Köse, Deniz OD 315 28 5m
Akdeniz, Aygün FO 230. 2.5m
Oyuncular satılıktır ucuza birakacam 1.ligdeyim teklif verebilirsiziniz oyuncular pazardadir.
-
Tam anlamadim hocam genclerle sozlesme imzaladiniz ve gencler kayboldumu yoksa oyunculari aldiniz yerine gencmi g3lmedi
mevcut genclerimle sozlesme imzaladim ama 2 haftadir yeni genc oyuncular gelmiyor
-
5 6 genc oyuncumla sozesme imzaladim sozlesmenin gecerli oldugu tarihte 1 2 haftadir gecti ama ortalikta genc oyuncu yok çözün şu sorunu
-
kadronda hiç oyuncu varmı
-
İlk gencimizi listeye koyduk 310 OR 20 yaşında
Takım Adı:_Yeni_Malatyaspor_
İlgilenenlker pazardan teklif verebilir -
reyiz 385 dl ye talibim nekadar istiyon
-
Yakin zamanda turnuva kurmayi planliyorum bilmedigim cok sey var 50k lik statta gunluk nekadar para kaldiririm,her kaç basimi para kaldiririm eger oyseyle mac basi nekadar para kaldiririm?