Posts by michallisk

Jest junior 161.
    Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 19 lipca roku pańskiego 2026 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
    Każdy może wysłać 5 propozycji.
    Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 5.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 25 lipca do godziny 24.00. A 26 lipca wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
    Pozdrawiam i miłej zabawy!
    UWAGA BONUS !!!
    Każdy kto poprawnie wytypuje juniora oraz poda jego narodowość dostanie dodatkowe 2.000.000.

Przepraszam za tak długa nieobecność w tym temacie.

Jest junior 160.
    Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 30 czerwca roku pańskiego 2026 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
    Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 20.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 11 lipca do godziny 24.00. A 12 lipca wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
    UWAGA BONUS !!!
    Każdy kto poprawnie wytypuje juniora oraz poda jego narodowość dostanie dodatkowe 2.000.000.

Jest 159 junior.
    Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.14 marca roku pańskiego 2026 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
    Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 15.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 21 marca do godziny 24.00.22 marca wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
    UWAGA BONUS !!!

Jest 158 junior.
    Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.13 stycznia roku pańskiego 2026 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
    Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 10.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 17 stycznia do godziny 24.00.18 stycznia wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
    UWAGA BONUS !!!

Junior 157.
    Przepraszam za opóźnienia ale wyskoczyły mi niespodziewane wakacje w środku zimy.
    Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora nr 157.
    Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 10 mln waluty w grze.
    A oto junior:

PP 16 65

Jest 157 junior.
    Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.29 grudnia roku pańskiego 2025 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
    Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 5.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 3 stycznia do godziny 24.00.4 stycznia wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
    UWAGA BONUS !!!

Jest 156 junior.
    Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.21 listopada roku pańskiego 2025 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
    Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 20.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 29 listopada do godziny 24.00.30 listopada wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
    UWAGA BONUS !!!