Na tą chwilę zawieszam zamówienia, zarówno nowe jak i te ostatnie, do odwołania.
Posts by MrKs
-
-
Kształt: Wg twojego uznania jak bedzie ci wygodniej, ale wg mnie kolo by dzialalo fajnie
Barwy: Niebiesko zolte
Tekst: ST ALBANS CITY
Znak szczególny:
Informacje dodatkowe:Dodanie roku zalozenia "Est 1908" i prosliblym aby czcionka nie byla zbyt nowoczesna(moze cos w tym styluchyna ze wymyslisz inna to nie bede mial nic przeciwko).
Z gory dziekuje, i przepraszam za specyficzne wymagania.
150x150 / 20x20
Kształt: dowolny
Barwy: żółto - czarne
Tekst: FC Danlight
Znak szczególny: Piorun
Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018Dziękuję bardzo

150x150 / 20x20
Witam jeżeli byłbyś w stanie przerobić moje obecne logo w barwach biało-zielonych(tylko zamiast Polish Striker to Ajax ZwD).
Dodatkowo pytanko, gdybyś był w stanie mi powiedzieć jak zrobić, żeby nie było białego tła przy herbie klubu
Dziękuje.
Trzeba albo szukać grafiki, która już nie ma tła, albo ją usunąć np. w Photoshopie.150x150 / 20x20
-
150x150 / 20x20
-
Kształt: Może być okrągłe lub takie jak ci będzie wygodniej wszystko spasować w całość
Barwy: biało-zielone
Tekst: Celtic Glasgow
Znak szczególny: czterolistna koniczyna Celticu
Informacje dodatkowe: Jak będzie możliwość to możesz dodać gdzieś napis you'll never walk alone, lub sam skórt YNWA150x150 / 20x20
-
Jak dla mnie to nazwy może nie są złe, jednak zdjęcia przydałoby się zmienić. Oprócz prawnika i szperacza wszyscy wyglądają jakby coś brali.
-
Chyba kiedyś coś było w czwartej zakładce. Nie była to właśnie tabela?
Dodane z ostatnią aktualizacja.
Temat zamykam. sunshaine.
Pozdrawiam Team Futbolcup. -
Chciałem zmienić logo klubu w grze, jednak po załadowaniu nowego, nadal wyświetlało się stare. Czekałem aż zostanie zaakceptowane, ale nic się nie zmieniło. Usunięcie cookies i danych podręcznych także nie pomogło. Więc jak mogę zmienić logo?
-
Także zapraszam :).
Moja gazeta klubowa