Kijowa runda pierwsza i wielka gonitwa w rundzie rewanżowej ![]()
Posts by Dudys
-
-
To może ja zacznę, bo widzę odważnych nie ma

Nie ma co ukrywać mamy jedną z najlepszych generacji piłkarzy w całej historii, tylko wydaje mi się, że na MŚ zabrakło psychiki .. zresztą po raz kolejny byliśmy mentalnie daleko w tyle za innymi, a co za tym idzie nie gryźliśmy trawy, nie walczyliśmy o lwica o swoje młode na boisku. To było widać niestety .. (niektórzy twierdzą, że to moze być wina kontuzji Glika, która sparaliżowała poczynania defensywne repry - no Cionek nie podołał)
Natomiast co do przyszłości - jeśli nam najlepsi nie odpadną to może być bardzo ciekawie - o ile Ligę Narodów sam traktuje z przymrużeniem oka obserwując poczynania grę kadry - tak no na ME jednak musimy się zakwalifikować, szczególnie, że dla niektórych naszych Orłów może to być ostatnia okazja do wywalczenia czegokolwiek z reprezentacją - Lewy, Glik, Kuba (jeśli zdrowie pozwoli), Fabiański. Do tego wschodzące młode wilki i może to być (i mam nadzieje, że będzie) mieszanka wybuchowa.
Na chwile obecną Moja (subiektywna opinia) Pierwsza 11 to:
Szczęsny
Bereszyński - Glik - Bednarek - Rybus
Zieliński - Klich - Krychowiak
Milik - Piątek - Lewytrochę tak na Borka
1 - 4 - 3 - 3 -
150x150 / 20x20
Dziękuję bardzo

-
Oferuję możliwość wykonania logo do gry. Jedyne co musicie zrobić to napisać post według wzoru poniżej.
Code[b]Kształt: [/b] a'la C@fe Futbol [b]Barwy: [/b] żółto - niebieskie [b]Tekst: [/b] KS Dudys [b]Znak szczególny: [/b] i tu brak pomysłu - coś groźnego, gotowego do działania, pasujące do "let's do this marines" :D [b]Informacje dodatkowe: [/b]Liczę na twórczą wenę

-
Siemanko ludziska
- stare wygi mnie kojarzo - "A gimbusy nie znajo"To ja - Wasz Telewizorek

tj: Teravizer o klubiki:
MKS Teravizer przez 90% mojego poprzedniego żywota w FC
VKS Borussia Dortmund
Leeds United