Gdy wchodzę na rynek transferowy i przykładowo kryteria wyszukiwania są ustawione na OP, to po zmianie na inną pozycję, nadal na liście pokazują się sami OP.
Posts by boguszys
-
-
Klub Gdański KS nadal nie przyjął zaproszenia, a gram z nim za tydzień.
-
A na koniec i tak wygra Real.
-
Nigdzie nie jest napisane, że chodzi o piłkarza, dlatego uważam, że najlepszym zawodnikiem 2018 roku był Kamil Stoch.
-
U mnie sytuacja wygląda tak, że po zakończeniu 1 sezonu mogłem przedłużyć kontrakt, z zawodnikami, którym umowa kończyła się po następnym sezonie. Pozostali nadal twierdzą, że są gotowi grać za darmo do końca kontraktu. Mam grajka, który ma 31 lat i kontrakt na 2 sezony. Chciałbym przedłużyć na kolejne 6, ale się nie da. Kończę ligę 23, a 22 jest zmiana wieku, więc będzie problem. Skoro moderatorzy zgodnie twierdzą, że tak być nie powinno, to chyba jest to jakiś błąd!
-
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Ja tam sobie coś takiego, dla zabawy skleiłem.
-
Nie mogę podpisać kontraktu z żadnym z zawodników, przydzielonych mi na początku gry. Za każdym razem, gdy klikam negocjuj pojawia się dymek z tekstem: "Jestem gotowy grać do końca umowy nie żądając wynagrodzenia. I teraz co z tym zrobić, bo niektórym po sezonie kończą się kontrakty?