podsumowanie aktualnego sezonu pierwszej lt w jednym obrazku
:
Posts by zbogiem
-
-
Gl7 narzekasz na wyniki gali, gdzie każdy mógł się wyrazić w obiektywny/subiektywny sposób (wedle uznania) i jednocześnie przyznajesz że sam głosowałeś zgodnie z subiektywnymi odczuciami (co zresztą widać po oddanych głosach) - jak dla mnie to lekka hipokryzja

W niektórych kategoriach naprawdę ciężko było podjąć decyzję, kilka rezultatów osobiście mnie zaskoczyło, ale mimo to dobrze poznać opinię innych na dane tematy. Ciekawy projekt, miło było zasiąść w żyri i dzięki Woooooooooooooojtas za cierpliwość

-
jestem menedżerem jedynej drużyny która jeszcze nie zdołała strzelić ani jednej bramki #duma

-
Świetny poziom w tej edycji, mnie udało się wykręcić wynik ponad stan, ale widząc ostatnie dwie kolejki wiedziałem że rzutem na taśmę wypadne z kolejki po finał
oj ciężko wskazać faworyta w ostatnim etapie, więc życzę powodzenia wszystkim a po cichu liczę na niespodziankę na podium -
A ja pierwszy raz zapomniałem zrobić zmian przed terminem końcowym i zaliczyłem chyba najlepszą kolejkę - jak to mawia klasyk "los chce ze mną grać w pokera, raz mi daje raz zabiera" xD
-
Wie ktoś o co może chodzić? Mam w naszej lidze 100 pkt po 3 kolejkach, a jest to niemożliwe bo miałem kolejno : 62,30,48 pkt więc = 140. Ujemnych pkt za transfery nie dostałem żadnych raczej bo sprawdzałem czy nie wyskakuję przy transferze na czerwono minus

gram tylko na przeglądarce. ale widzę ze w czasie rozgrywania meczów był już ten co kupiłem. a nie losowy wybrany przez grę.
A tak apropo kupujecie graczy co kolejke czy ciągniecie ciągle jednym skaldem
trzeba pamiętać też o czasowym deadline do którego możemy dokonać zmian na daną kolejkę
ja w sumie sporo rotuję - i niekoniecznie wychodzi mi to na plus
Wie ktoś o co może chodzić? Mam w naszej lidze 100 pkt po 3 kolejkach, a jest to niemożliwe bo miałem kolejno : 62,30,48 pkt więc = 140. Ujemnych pkt za transfery nie dostałem żadnych raczej bo sprawdzałem czy nie wyskakuję przy transferze na czerwono minus

czasem chwile schodzi aż system przemieli wszystkie punkty z racji tego że jest tego mase - na końcu powinno się wszystko zgadzać
-
jak widzę te półfinały to już wiem że finał będzie mocarny, szkoda tylko że huragan skazany na pożarcie

-
Ciekawie zapowiada się walka o awans w grupie D: dwie ostatnie kolejki, piąty huragan mierzy się z ostatnim i przedostatnim miejscem, czwarty orzeł natomiast ma przed sobą dwie najlepsze ekipy z grupy, które w 10 spotkaniach łącznie straciły tylko 4 bramki strzelając przy tym aż 19!
Czy będziemy świadkami futbolcupowego pokera? Czy gospodarze grają fairplay również poza boiskiem? Odpowiedzi na te pytania poznamy już wkrótce!
-
ma ktoś taki problem ze kupuje jednego grajka a pokazuje mu sie inny
Jesli korzystasz z aplikacji to spróbuj zalogować się przez stronę na przeglądarce i zrobić transfer, podobno apka często żyje swoim własnym życiem, pamiętaj też żeby potwierdzić transfery i zapisać zmiany w składzie
-
W city nie ma pewniaka do gry (no może poza sterlingiem) i to jest najgorsze, guardiola sporo rotuje, a zawodzić to się zawodze ale najbardziej na sobie kiedy rzeczywistość konfrontuje moje decyzje - przykładowo był plan ściągnięcia pukkiego, odpuściłem i cyk, hat-trick, albo lundstram na ławce który zdobywa więcej punktów niż moja cała obrona z bramkarzem xD
-
Twister
Black Devils
Inkwizytor
Livebird
Celtic Glasgow
Łęg Łowce
thorrgall
FC Kamionka -
W sumie czemu nie
Zobaczymy co z tego będzie, i od razu spytam
czy tylko 1 skład dostaje te punkty czy ławka rezerwowa też?
bardzo fajny skladzik
nie, tylko podstawowa 11 punktuje, za to zawodnikami z lawki mozna rotowac bez ograniczen, a co kolejke można zrobić 1 transfer, kazdy kolejny kosztuje nas -4 punkty -
23 ekipy zapisane, ostatni dzwonek dla odkładających decyzję i pora na ostatnie szlify, choć szczerze ja to mam ochotę teraz usunąć cały skład i od nowa ułożyć coś

może ktoś chce odsłonić karty publicznie i pochwalić się kadrą?
-
super, mamy juz 17 zapisanych ekip, moglbym zalozyc nawet osobny czat do dyskusji o fpl i lidze angielskiej, ale musialbym wiedziec, ze jestescie zainteresowani, jesli tak to piszcie tutaj
-
bump, jest nas już dziewięciu, a do startu kilka dni!
-
lista do kopiowania jeśli masz inny nick i nazwę niż na fc:
1. nazwa klubu w fpl - nazwa na futbolcuplista do kopiowania jeśli chcesz zostać sponsorem:
1. nazwa menedżera i klubu - kwota -
Serwus!
Domyślam się że mamy tutaj niejednego sympatyka angielskiej premier league - jeśli zaliczasz się do nich to ta zabawa będzie idealna dla Ciebie... tylko uwaga, uzależnia!Do sedna. Czym jest to Fantasy Premier League?
W skrócie: po założeniu darmowego konta na oficjalnej stronie premier league w zakładce fantasy możemy zbudować
za przydzielony budżet (100mln) swój skład zgodnie z ustalonymi cenami i... to tyle!
Poźniej, zależnie od rzeczywistej gry zawodnika punktuje on w Twojej ekipie, a Ty wspinając się w rankingu cieszysz się
z trafnego wyboru. Cała sztuczka polega na odpowiednim dobraniu składu i późniejszym pilnowaniu i modyfikowaniu wybranej ekipy (jest możliwość robienia transferów, dostajemy także kilka bonusów do dyspozycji) tak żeby punktów zebrać jak najwięcej.1
Jako że jest to przednia zabawa to wpadłem na pomysł żeby zrobić futbolcupową ligę2 w te gierkę
- i oto jestem, cały na biało, z kodem do naszej ligi: kphxe1
Zapraszam do wspólnej zabawy i dyskusji oraz zadawania pytań w tym wątku,
niech będzie nas jak najwięcej bo jak wiadomo
w kupie siła, a start najlepszej (obok ekstraklasy) ligi już niedługo!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 więcej informacji i rozbudowane wprowadzenie z wytłumaczeniem znajdziecie na polskich stronach po wpisaniu "fantasy premier league jak zacząć" w google2 jak dołączyć do ligi po założeniu konta i ustawieniu składu przez przeglądarkę: zakładka leagues: create and join new leagues ---> join a league ---> join private league --->
w miejscu league code podajemy kphxe1 i klikamy "join league"
domyślnie gramy for fun, ale gdyby było sporo chętnych, a także znalazłyby się osoby które chciałaby rzucić coś na nagrody dla najlepszych to proszę o zgłoszenia w tym wątku
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
świetna robota, przyjemnie się czytało w leniwą niedzielę

-
Fc Rybnik Full
Ibuypower
Black Devilszglaszam ze edytowalem liste praktycznie minute po dodaniu posta, termin ostatniej edycji jest widoczny, zeby nie bylo

-
oczywiście że yerba

paragwajska czy brazylijska?