Search Results
Search results 1-20 of 84.
-
Turnuva
Ozdil44 - - Turnuvalar
PostQuote from memoli4179: “Turnuvada yapılan her maçtan ayrı seyirci geliri elde edersin. Ancak seyirci sayısı lig ve hazırlık maçlarına göre çok daha az olur. Senin kapasiteye göre 8-10 bin seyirci olur. Bu sayıdan da bilet gelirin olur.” Pek bi kârım olmaz ozmn
-
Turnuva
Ozdil44 - - Turnuvalar
PostSelamlar beyler Ramazan Ayiniz mübarek olsun oyuna tekrardan döndüm turnuva acmayi düsünüyorum daha once hic acmamistim bu konuda pek bir sey bilmiyorum maclardan ne kadar kazanc saglarim her mac icin ayri kazancmi saglarim merak ediyorum stad kapasites 53 300 yardim edersrniz sevinirim
-
53 300 stad kapasitesi
Ozdil44 - - Hazırlık Maçı
PostDüzenli hazirlik atacak arkadaslar aranir
-
Oyunu bırakıyorum ve oyuncularimi satiyorum takim adı: _Yeni_Malatyaspor_ Lig:Süper lig Oyuncularim altta yazilidir teklif vermek isteyen tekljf verebilirler Dd 445 24 (min.30m)SATILDI Kl 515 22 yaşın30(min 60m) Ol 420 21 yaşında(min 25m)SATILDI Od 405 23 yaşında(min 20m) Oh 345 20 yaşında (min 15m)SATILDI Iyi teklif verenler satilacaktir
-
Genç oyuncu sorunu
Ozdil44 - - Futbolcup TR
PostQuote from PrOoFfStRiKeR: “Tam anlamadim hocam genclerle sozlesme imzaladiniz ve gencler kayboldumu yoksa oyunculari aldiniz yerine gencmi g3lmedi ”mevcut genclerimle sozlesme imzaladim ama 2 haftadir yeni genc oyuncular gelmiyor
-
Genç oyuncu sorunu
Ozdil44 - - Futbolcup TR
Post5 6 genc oyuncumla sozesme imzaladim sozlesmenin gecerli oldugu tarihte 1 2 haftadir gecti ama ortalikta genc oyuncu yok çözün şu sorunu
-
Satıp Bırakıyorum
Postreyiz 385 dl ye talibim nekadar istiyon
-
Turnuva
Ozdil44 - - Futbolcup TR
PostYakin zamanda turnuva kurmayi planliyorum bilmedigim cok sey var 50k lik statta gunluk nekadar para kaldiririm,her kaç basimi para kaldiririm eger oyseyle mac basi nekadar para kaldiririm?