Search Results
Search results 1-20 of 648.
-
Görevi Bıraktım.
PostWe edit this post because there was interna in it what he was not allow to say.
-
Güncelleme
PostO resmin size gözükmesinde bir hata olması gerekli , daha güncelleme gelmedi ve öyle ayrı grafiklerle de güncelleme olmaz. Tek seferde herşey yüklenir güncellemede. Maç konusuna gelirsek evet Almanyada güncelleme oldu ama çok eleştiri aldı , tekrar üzerinde oynanıyor. Yeni ayarlanmış hali ile TR serverına gelecektir.
-
Merhaba , Bu sorun sadece TR serverında değil tüm serverlarda yaşanmaktadır. Sunucularda bir sorun ya da bir hata mesajı bulamadık. Bu nedenle son zamanlarda tüm kullanıcılar için bir dakika önce oturumu kapatmaya neden olan oturum verileri arka planını yeniden başlattık. Lütfen bize geri dönüş yapın.
-
Quote from OZWOLF97: “Selamunaleyküm arkadaşlar. Bir sorum olacak. Forum Aktif Üyeler Turnuvasına seçildiğim belirtildi. Ancak biraz öncesince başka turnuvaya girmiştim. Bu turnuvalara seçilen kişilerin ne zaman duyurulacağı ve şifrelerin ne zaman dağıtılacağı ile ilgili bir bilgilendirme yapıldı mı.” Turnuvalar 1 hafta öncesinden kurulur ve kurulduğu gün yani turnuva başlamadan 1 hafta önce şifreler dağıtılır.
-
Her Telden sohbet
PostQuote from melekmete: “mrb.arkadaslar hem futbolcu.olarak.hemde.buyuk.turnuvalara katılmak için yardım.edecek var mi...takim kotu durumda” Menajer adın nedir ?
-
Quote from vista1: “Quote from vista1: “menajer adı:Muson RuzgariTakım adı:radyolojisporÖz, Hüseyin DD 320 yAŞ:20sözleşme tarihi:08.11.2019” Quote from vista1: “menajer adı:Muson RuzgariTakım adı:radyolojisporRahim, Aydýn OL 325 19sözleşme tarihi:07.11.2019” 2 oyuncu bildirimi yapmıştım sadece 3M yatırıldı bilginize.” Süper lig tahmin yarışması o yatan
-
2007 FORUM FUTBOLCUP
Marques - - Futbolcup TR
PostMerhaba FCUmut , Bizimle mail adresini veya menajer adını paylaşırsan hesabına tekrardan erişim sağlayabiliriz.
-
Etkinlik başladığından beri en az 10.000.000.000 M Para yattı hesaplara toplamda , bu böyle devam ederse 100 lük oyuncuyu 50 m ye alırsınız yakında. Enflasyonu dengelemek gerek. Oyuna bu kadar çok para akışı iyi değil , bitirme zamanlamamız iyi bence oyunu döndürecek kadar para var oyunda. Baktık ki işler yolunda gitmiyor gene sistemde para çok siz dert etmeyin böyle şeyleri.