Search Results
Search results 1-20 of 219.
-
Quote from Ahmet: “Quote from Tersinli: “Quote from Ahmet: “Quote from Tersinli: “Ben alıştım güzel ilk başlarda tabiki neyin nerde olduğuna zor erişim saglarsin fakat elin alistimi daha hızlı olduğunu göreceksin” Birader, ben erdemli deyim. sen nerdesin?” Bu yazdığına bir anlam veremedim ben erdemlideyim sen nerdesin cevabını çözemedim ne demek istemissin” Boşver birader .” Madem boşver diyorsun ne diye bana adres verip adres istiyonki ?
-
Quote from Ahmet: “Quote from Tersinli: “Ben alıştım güzel ilk başlarda tabiki neyin nerde olduğuna zor erişim saglarsin fakat elin alistimi daha hızlı olduğunu göreceksin” Birader, ben erdemli deyim. sen nerdesin?” Bu yazdığına bir anlam veremedim ben erdemlideyim sen nerdesin cevabını çözemedim ne demek istemissin
-
Mobil Uygulama
Tersinli - - Futbolcup TR
PostTamam indirdim fakat turnuva kurma bulamadım ne yaptım ne ettimse hiç bir yerde denk gelmedi sanırım unutulmuş
-
73.800 kişilik stad
PostQuote from Tersinli: “Evet arkadaşlar hazırlık maçı isteyenler takım adı veya menajer adını yazması yeterlidir Menajer: ^mersinli^ Takım adı: RakipNerde” Istek gönderebilirsiniz
-
Menajer: ^mersinli^ Takım adı: RakipNerde Istek gönderebilirsiniz
-
Arkadaşlar android için ne yazıyoruz çıkması için ?
-
Mobil Uygulama
Tersinli - - Futbolcup TR
PostNasıl kullanacağız google play de yazdım futbolcup çıkmadı
-
Turnuvası olmayan katılabilirler futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1557520443
-
HERKESE PARA
Tersinli - - Turnuvalar
PostQuote from Tersinli: “Toplam 4 milyon değerinde turnuvaya herkes katılabilir katılım tarihi ve linki burdan takip edebilirsiniz Organizatör: RakipNerde Türü: Lig Usulü Zaman: 14.05.2019 - 20.05.2019 En alt lig: 2. Amatör Lig Üst Lig: süper lig futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1557480779” Herkes katılabilir
-
73.800 kişilik stad
PostQuote from Tersinli: “Evet arkadaşlar hazırlık maçı isteyenler takım adı veya menajer adını yazması yeterlidir Menajer: ^mersinli^ Takım adı: RakipNerde” Katılmak isteyenler davet gönderebilirler