benim takımda genç oyuncu işi bitti genç oyuncu falan gelmiyor artık. yarın son genç oyuncumla profesyonele geçiyor imzalıyorum ondan sonra 0 genç oyuncum kalıyor
kolay gelsin benim takımda genç oyuncu işi bitti genç oyuncu falan gelmiyor artık. yarın son genç oyuncumla profesyonele geçiyor imzalıyorum ondan sonra 0 genç oyuncum kalıyor
kolay gelsin benim takımda genç oyuncu işi bitti genç oyuncu falan gelmiyor artık. yarın son genç oyuncumla profesyonele geçiyor imzalıyorum ondan sonra 0 genç oyuncum kalıyor
Quote from Gençfenerbhçe: “Oguzhan 1980 bandırma gücü diye takım menejer cıkmıyor. Daha 15.hafta başlamadı ama ben onceden arkadaslık isteği yoluyayım dedım. Ama oyle bır takım cıkmıyor napmam gerekıyor?” ibrahim reisi yok sayarsan allah affetmez gençfenerbahçeli kardeşim ibrahim abinin tek taş.... 50 kilo gelir ulu bir adamdır
Quote from Gençfenerbhçe: “Quote from OsmanDALKILIC: “Quote from Gençfenerbhçe: “Quote from OsmanDALKILIC: “14. hafta maçımdır gençfenerbahçelileri yendim 6-0 cimbomlu olarak hizliresim.com/PliAjS” Bızde cimbomluları yenerız skntı yok. Suan tskım geliştirmiyorum. Para kasıyoruz takımı gelıstırdınmı o zmn goruselım :)” olmaz kanki o iş biz köklendik artık bu oyunda” Hıc skntı yok bu lafını hatırlatırım ilerde neyse skor bolumunu mesgul etmıyelım yasak. Sohbetden konusalım” seviyorum seni dostum ☺…
Quote from Gençfenerbhçe: “Quote from OsmanDALKILIC: “14. hafta maçımdır gençfenerbahçelileri yendim 6-0 cimbomlu olarak hizliresim.com/PliAjS” Bızde cimbomluları yenerız skntı yok. Suan tskım geliştirmiyorum. Para kasıyoruz takımı gelıstırdınmı o zmn goruselım :)” olmaz kanki o iş biz köklendik artık bu oyunda
Quote from Oguzhan Ozen: “12. hafta maçları bitmiştir. 13. haftada herkese başarılar” admin bey daha ayın 5i bitmemiştir. Maçlar fikstürde 4-5 mayıs yazmaktadır herhangi bir saat dakika belirtilmemiştir. Ayrıca dünden beri yanıt bekledim adamdan yanıt vermiyor sisteme girip bakabilirsiniz bu suç olmamalı hizliresim.com/fU7tLR 12. hafta OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ 3 - 0 61TRABZONSPOR061
11. hafta maçım dertaspor ile fakat oyuncu artık oyunda kayıtlı değildir. Dolayısıyla 0-3 hükmen galip durumdayım. 11. hafta dertaspor 0 vs 3 OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ
Quote from Oguzhan Ozen: “Quote from bravemertxox: “Quote from Oguzhan Ozen: “Çeviriler bizi çok yordu... Ama hiç bir zaman yılmadık Sizin için.. ÇEVİRİler FİNİSH!” Yeni güncelleme geliyor demek mi bu” Evet hocam yakında inşallah” emeklerin için sağol oğuzhan bu oyun seni de unutmaz
Quote from OsmanDALKILIC: “8. Hafta OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ vs. 1980 BANDIRMAGÜCÜ hizliresim.com/qwfKv6” benim penaltılarla 8-7 kazandığım maç sisteme 3-2 kaybetiğim şekilde yazılmış fotoğrafını paylaşmış olmama rağmen niye böyle bir şey yapıldı anlamadım?