Search Results
Search results 1-20 of 166.
-
slm
Postarkadaşlarım geçici görevdeyim.bulundugum.yerde internet sıkıntisi var firsat bulursam giriyorum baktim takim bitik futbolcular yasli sezon donu gidiyorlar butce desen 25 30 milyon arasi acilen bedelsiz topcu arıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar sunarim
-
slm
Postyurtdışı görevindeyim giremiyorum oyuna internetten dolayı gelirse net ara sıra giriyorum baktım takim bitmiş butce desen cok.az sıkıntılı acil bedelsiz topcu arıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar sunarim
-
slm
PostQuote from AkinUzgul: “Quote from melekmete: “3 sezondur üst üste kupa sampiyonu oldum 2.lig den 1içe çıktım fakat kupa müzesine baktigim zaman amatör lig şampiyonluğu 13.06.2018 yazıyor anlayamadım” O kupayi ilk o tarihte almişsin abi. Öyle diyor. Onun ustune 1er 1er ekleniyor aldogin kupalar.” tşk ederim varolasın kardeşim saygılarımla
-
slm
PostQuote from AkinUzgul: “Quote from melekmete: “3 sezondur üst üste kupa sampiyonu oldum 2.lig den 1içe çıktım fakat kupa müzesine baktigim zaman amatör lig şampiyonluğu 13.06.2018 yazıyor anlayamadım” O kupayi ilk o tarihte almişsin abi. Öyle diyor. Onun ustune 1er 1er ekleniyor aldogin kupalar.” tşk ederim varolasın kardeşim
-
kupa
Post3 sezondur üst üste kupa sampiyonu oldum 2.lig den 1içe çıktım fakat kupa müzesine baktigim zaman amatör lig şampiyonluğu 13.06.2018 yazıyor anlayamadım
-
slm
PostQuote from AkinUzgul: “Karabekir, Taner OL 360 19. Yarin pazarda olur ihtiyaci olan varsa bağışlayacağım. Peaky Blinders / Akın Üzgül mrb kardeşim. nasılsın ne var ne yok ..oyuncu varsa yardımlarını beklerim Ligim Süper Lig”
-
slm
PostQuote from Ahmet: “Bu oyunda en farklı kazanma rekoru kim de arkadaşlar ? Karşı kulübü tenzih ediyorum. Tabi ki gücü az olduğu için böyle sonuçlandı.” kralsın tebrikler darısı basimiza
-
slmlar
Postsaygıdeğer dostlayım arkadaşlarım geçmiş bayramıniz mübarek olsun nice mutlu huzurlu bayramlara.... Görevdeydim bayadır giremiyordum tekrsr aramızda olmaktan mutluluk duyuyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum varolun
-
şifre
PostQuote from oziboz: “Quote from melekmete: “arkadaslar 4 gündür oyuna giriş yapamıyorum..sanitim hesabim çalındi veya şifremi yanlış giriyorum..ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirsiniz tşk ederim” şifremi unuttum de kayıtlı eposta adresini yaz. e posta adresine yeni şifre geliyor” yazdım e postamı geken giden mesaj yok ama
-
sifre
Postarkadaslar 4 gündür oyuna giriş yapamıyorum..sanitim hesabim çalındi veya şifremi yanlış giriyorum..ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirsiniz tşk ederim
-
slmlar
PostMiraç kandilimiz mübarek olsun.. Allahım bu kötü günlerimizde birlik beraberliğimizi bozmasın milletimize yardim etsin devletimize zeval vermesin... Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet hastalarımıza acil şifalar versin
-
slm
PostQuote from Ahmet: “Akın, Oğuzhan, Ozi, Mete, Aksoylu, Umut, Esatpaşalı, Tarık, Şevket, Mutlu43, GençFenerbahçe, Akif, 17Gökhan17, Ragingbull, Kızıltan, Tersinli, Furkan, Lakers'80, YOKLAMA ALIYORUM ARKADAŞLAR. HERKES BURADA MI ? Bu arada Selam arkadaşlar.” burdayım kral...
-
aaaa
PostQuote from Ahmet: “Oğuzhancım Sağol Kardeşim. Metecim sana da hayırlı olsun Haftanın menajerliği. Arkadaşlar size de günaydınlar.” tskler kral
-
haftanın menajeri
Postbeni haftanın menajeri olarak seçen bana bu duyguyu yaşatan yönetim ekibine arkadaşlarıma dostlarıma çok tşk ederim..iyi ki varsınız....hersey için sagolun varolun... Her daim mutlu huzurlu olun....
-
slm
Postmerhaba dostlar.. iyi geceler diliyorum hepinizi en kalbi duygularımla selâmliyorum nasılsınız
-
slmlar
Posttüm dostlara hayirli akşamlar diler sevgi ve muhabetlerimi sunarim.. nasılsınız bakalım