Search Results
Search results 1-20 of 63.
-
1.BuenosAmarenoS - Olo96 2. MJP Rybnik - Paul 3.✩Kolejowy Klub Sportowy✩ - Lukas1922 4.Real Madrid / Mewa 5.La Masia Barcelona/ lechista07 6.unia niećkowo/lokario 7.Fc Belzacka II / karmat77 8.FC Zmarnowane Talenty / xHugo95 9.Orzeł Palowice / Pep 10.PZPN Polska/ Protection 11.thorrgall / thorrgall 12.BKS Lechia Gdańsk / Maniekk 13.Villarreal Club de Futbol / Kielpik 14.Dream Team Gniezno/ Schaft 15.Kova United F.C. / StephenForest 16.AC Milan Poland / Bartosz 17.Leech Pozz / lukasz7812 18.LKS U…
-
@thorrgall Dziękuję Siadałem do tego właśnie teraz, niestety zapiernicz w pracy pozwolił mi tylko znaleźć czas na napisanie artykułu Zatem raczej to nie kwestia poczuwania się, zawsze staramy się by wszystko w pełni trybiło - czasami te tryby trochę wolniej pracują W imieniu całego WDFC dziękuję, pełne zaangażowanie wszystkich uczestników pozwoliło nam ten turniej przeprowadzić bez większych kolizji, czy problemów. Jak już zapowiedziałem w artykule rozpoczynamy dyskusję nad kolejnym turniejem z …
-
1. BuenosAmarenoS- Olo96 2. MJP Rybnik - Paul 3. ✩Kolejowy Klub Sportowy✩ - Lukas1922 4. Real Madrid / Mewa 5. La Masia Barcelona/ lechista07 6. unia niećkowo/lokario 7. Fc Belzacka II / karmat77 8. FC Zmarnowane Talenty / xHugo95 9. Orzeł Palowice / Pep 10. PZPN Polska/ Protection 11. thorrgall / thorrgall 12. BKS Lechia Gdańsk / Maniekk 13. Villarreal Club de Futbol / Kielpik
-
Pragniemy uroczyście poinformować, że po 6 z 7 kolejek Rundy 3 pewne udziału w wielkim finale są druzyny: (zacznę nie po kolei bo od grupy M) image.png W tej grupie nic już się nie wydarzy, pewni udziału w finale są: FC Cyganka Dziki Wschód Villarreal Club de Futbol FC Blanco Grupa M image.png Rozkład ostatniej kolejki KS Zjednoczeni Trzemeszno - FLBZ Chojniczanka Chojnice - OGIEŃ CZARNKÓW⭐ Kova United F.C. - KKS Kolejowy thorrgall - LKS Victoria Głosków Jeśli jest ktoś kto lepiej się na tym zna…
-
@Gorgoń89 "Moim zdaniem ban słuszny za niewiedzę i brak logicznego myślenia jeśli faktycznie tylko za 75mln poszedł taki kocur," Ban nie jest za taki przypadek @kameleon Fakt, że podobnego kupowałeś za 170 niewiele wyjaśnia, ja mam dogadanego odsprzedaż takiego klona za 130, więc jego 'wartość rynkowa' mogła być mniejsza, a Ty mogłeś przepłacić, jeśli support ustaliłby wartość takiego gracza na 140 i dorzucając do opinie jakie otrzymałem na pw 'sprzedaż zawodnika wartego 100 za 50 mln nie stanow…
-
Dwójka graczy otrzymała ban za "zanizenie ceny zakupu/sprzedaży" (tak brzmi komunikat po zalogowaniu się do konta). Zakładam że Support miał na myśli naruszenie punktu regulaminu odnośnie "szczególnie atrakcyjnych warunków transakcji" I przypadki sprzedaży zawodników Q200 za 100 mln, czy klasowych graczy za minimalne są jak najbardziej oczywiste i nie podlegają dyskusji. Jednakże regulamin nie precyzuje co to oznacza "szczególne atrakcyjne warunki". Czy sprzedaż LP 415 19 lat za 75 mln to już ce…
-
Zakończyła się druga runda. Organizatorami grup w Rundzie 3 będą Kova United F.C. (13 w ELO) - GRUPA M FC Blanco (18 w ELO) - GRUNA N Pozostali organizatorzy: Villarreal Club de Futbol (25) i OGIEŃ CZARNKÓW (81) Do 'półfinału' awansowali: Z grupy I: LKS Victoria Głosków, KS Zjednoczeni Trzemeszno, Dziki wschód, Kova United F.C. Z grupy J: Chojniczanka Chojnice, Villarreal Club de Futbol, thorgall, Gladiatorzy z Miasta Noży Z grupy K: FLBZ, FC Blanco, KKS Kolejowy, Dream Team Gniezno Z grupy L: F…
-
Jesteśmy po pięciu z siedmiu kolejek, dlatego czas na analizę sytuacji GRUPA I image.png KS Zjednoczeni Trzemeszno i LKS Victoria Głosków z pewnym awansem do Rundy 3. Trudne zadanie przed Kova United F.C., które ostatnie dwa mecze ma z Internazionale Wodzisław Śląski i BuenosAmarenoS Grupa J image.png 7 klubów mieści się w różnicy 4 punktów - w tej grupie może wydarzyć się naprawdę wszystko. No oprócz awansu Śląsk_Wrocław. Grupa K image.png W tej grupie spokojny może być klub FLBZ, a KKS Kolejow…
-
Status na 23.11.2024 18:33 Klub Internazionale Wodzisław Śląski (Kmita) zgłosił nieobecność od dnia w dniach 23.11 - 1.12 (do godzin porannych) - organizatorzy warunkowo wydają zgodę na zapisanie się 1 grudnia rano. Proszę klub Lechia PG. o trzymanie terminu (dostanie PW od Stephena w tym temacie) A: 3/4 (brakuje wspomnianego Kmity) B: 3/4 (The Gunners) C: 3/4 (FLBZ) D: 3/4 (Gladiatorzy Z Miasta Noży) E: 3/4 (LKS Victoria Głosków) F: 3/4 (Orzeł Palowice) G: 4/4 H: 3/4 (KING ŁÓDŹ)