Search Results

Search results 1-20 of 332.

Quote from pier1: “Co do trenowania pod klona - robilismy tak caly czas i bylo Ok, przez wele lat. Pol roku temu byl ten temat na nowo poruszony i byli przeciwnicy i zwolennicy. Napisalem wprost do Supportu i odpowiedzieli ze jesli zawodnik ma 350 Q ( choc normalnie trenowany mialby np 410 ) nie moze kosztowac 150 -200 mln a tyle ile kosztuje taki co ma 350 Q. Stanelo wiec na tym ze jest to niedozwolone. Podkreslam - tak bylo pol roku temu Jak teraz ? nie wiem. Ja wycofałem sie z tego obawiajac …

XII Turniej BTF-Serwer

Gorgoń89 - - Turnieje

Jeżeli ktoś ma ochotę to można poniżej zgłaszać dodatkowe darowizny na turniej. 1. unia niećkowo 20 mln 2. John Deere Team 10 mln

LECH Samochód czy motocykl?

Masz czy nie masz

Gorgoń89 - - Fun i rozrywka

Mam wiecej Masz zwierzaka w domu???

1. BuenosAmarenoS- Olo96 2. MJP Rybnik - Paul 3.✩Kolejowy Klub Sportowy✩ - Lukas1922 4.Real Madrid / Mewa 5.La Masia Barcelona/ lechista07 6.unia niećkowo/lokario 7.Fc Belzacka II / karmat77 8.FC Zmarnowane Talenty / xHugo95 9.Orzeł Palowice / Pep 10.PZPN Polska/ Protection 11.thorrgall / thorrgall 12.BKS Lechia Gdańsk / Maniekk 13.Villarreal Club de Futbol / Kielpik 14.Dream Team Gniezno/ Schaft 15.Kova United F.C. / StephenForest 16.AC Milan Poland / Bartosz 17.Leech Pozz / lukasz7812 18.LKS U…

John Deere Team - Gorgoń89 - 4x LM - 4x LE - 3x Patera (w tym gra 3 sezony z ELO 1 po kolei Wojtas, Olo i Mahon) - 1x król strzelców - wygranie LE pucharów Suna (dla mnie na zawsze będzie to puchar Suna) - ponad 1 miesiąc ELO 1 - ustanowienie (chwilowego, bo w każdej chwili może go ktoś pobić) rekordu serwera w sile 11 - 10.197 (na 3 bonach)

Pozycja Ci sie zdecydowanie pomyliła, miało być pewnie LP itd Quote from picia993: “W związku z powyższym pragnę poinformować, że blokady kont zostały narzucone w związku ze sprzedażą / zakupem zawodnika OP lat 20 Q410 za kwotę 303 750.”

Moim zdaniem ban słuszny za niewiedzę i brak logicznego myślenia jeśli faktycznie tylko za 75mln poszedł taki kocur, wystarczy wejść na rt i zobaczyć że gracze z juniorów 16 40 potrafią po 100 mln chodzić bo mało gra graczy i malo jest juniorow, każdy kto porusza się po Rt umie mniej więcej ocenić czy to dobra i bezpieczna cena, jak nie ma pewności są modkowie i bardziej doswiadczeni gracze. Podam prosty przykład z mojej gry 2 lata temu składając skład z podobnych graczy płaciłem 120-140 mln za …

Quote from karmat7: “Jeszcze bym do Twojego artykułu jedną rzecz dodał. Mianowicie cena za zawodników trenowanych pod klona.Przypuśćmy że ktoś dostaje LP 65 19 i trenowany z CR normalnie wyjdzie jako LP 415 19.Dogadujesz się że sprzedającym żeby go trenował pod klona i że kupisz również od niego oryginał.I teraz trenowany pod klona wyjdzie z juniorki jako nie wiem? Strzelam LP 380 19. To jaka cena powinna być za takiego grajka żeby nie wyłapać bana? Normalnie warty według RT ok 100mln ale sprzdz…

LT DE - dyskusje

Gorgoń89 - - Liga Towarzyska - DE

Wiem że za późno już piszę, ale na, mecz z RTS i Zrywem długo wisiały zaproszenia przeze mnie wysłane i w/o nie było z mojej winy, uprzedzam ewentualne kolejne w/o, u mnie zawsze wolne terminy i zawsze wysyłam zapro chyba że mnie ktoś wyprzedzi z zapro. Pozdro

1. BuenosAmarenoS - Olo96 2. Jaga 1 - Piotr 12 3. MJP Rybnik - Paul91 4. ● Motor Lublin ● - RKSMOTOR 5. KS Zjednoczeni Trzemeszno - Bartek96lp 6. Orzeł Palowice - pep 7. Skarp Granat - skarp52 8. ?Kolejowy Klub Sportowy? - Lukas1922 9. FC.Jamajka- zimny69 10. thorrgall - thorrgall 11. LKS Uście Gorlickie - Islanders 12. PZPNPolska- Protection 13. Visca Catalunya - KONIU92 14. OGIEŃ CZARNKÓW? - P3PSI 15. FC Blanco - bartrm 16. KSG BARTEK - ksg bartek 17. GIEKSA JASTRZĘBIE - Gieksiarz 62 18. Dream…

1. John Deere Team - Gorgoń89

Mocno mnie zaskoczył wynik tego sezonu

Jaki To Junior

Gorgoń89 - - Bar sportowy

DP 17 40 Czechy OZ 16 30 Estonia LP 17 30 Turcja OP 17 30 Chorwacja N 17 30 Białoruś

Quote from kozuszi: “John Deere Team - Gorgoń89” To ja też się zareklamuje - 4 Mistrzostwa Ekstraklasy (pierwsze na nowym serwerze) w tym 3 z bilansem 34-0-0 - wygrany najrzadszy turniej specjalny ME/MŚ - 1x puchar Ligi Mistrzów - 2x puchar Ligi Europy - wejście pierwszy raz na szczyt rankingu ELO1 - przekroczenie magicznej granicy 10k, siła jedenastki przed emeryturami na trzech bonusach 10.011 - 2x król strzelców - 2x Puchar Mistrzów

PZPN POLSKA/ Protection

Likwidacja zdolności

Gorgoń89 - - Pomysły i propozycje

Jak w temacie likwidacja zdolności "gra piłką" i "agresywność", nie dodają te zdolność siły zawodnikom, a mniej doświadczeni gracze mogą trenować nieświadomie te zdolności i przez to tracić na siłę zawodnika.

Nasze kluby

Gorgoń89 - - Bar sportowy

Nazwa "menadżera" ta sama co na starym serwie czyli Gorgoń89, ale wcześniej drużyna: Poznań Miasto Doznań Obecnie: John Deere Team