Search Results
Search results 1-20 of 24.
-
Sa
PostBenim tahminlerim neden yok sayfada bulamıyorum
-
Quote from Ahmet: “Quote from trollkesen23: “Quote from ÇARŞI33: “Quote from trollkesen23: “Quote from Marques: “Quote from trollkesen23: “21.09.2019 tarihi itibariyle Arif, Timuçin OR 350 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC” Yatırıldı.” Para yatmış teşekkürler neye göre yatıyor bu pirimler mevki yaş güç farkediyormu” Oyuncunun mevki ve gücüne göre tabi ki fo ve oh % 10 or, ol, dd, dı, od oyuncular % 7,50 kl % 5 pirim veriliyor” Bu yüzdeler neyin y…
-
Quote from ÇARŞI33: “Quote from trollkesen23: “Quote from Marques: “Quote from trollkesen23: “21.09.2019 tarihi itibariyle Arif, Timuçin OR 350 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC” Yatırıldı.” Para yatmış teşekkürler neye göre yatıyor bu pirimler mevki yaş güç farkediyormu” Oyuncunun mevki ve gücüne göre tabi ki fo ve oh % 10 or, ol, dd, dı, od oyuncular % 7,50 kl % 5 pirim veriliyor” Bu yüzdeler neyin yüzdesi mesela fo ve oh %10 demişsiniz kaçın y…
-
Sa
PostBenimde aynı durum başımda var 10. Seviye bütün asistanlarım ama 16 yaşında genç oyuncu gelmiyo
-
Sa
PostSitem değilde hep böyle en sona nasıl kaldığımı merak ediyorum ayrıca emeğin içinde teşekkürler işiniz gücünüz arasından oyuna zaman ayırıyorsunuz bu göz ardı edilemez tekrardan twşekkürler iyi oyunlar
-
Elit Menajerler Klanı
trollkesen23 - - Klanlar
PostSenden ne var ne yok biz iyiyiz
-
Sa
PostArkadaş bu sırayı neye göre belirliyosun hiç anlamış değilim önce gendi ligimin turnuvasında yedeğe kaldım yedeğinde en sonu şimdide burda yedeklerin içinden en son sıraya koymuş nasıl bi kuta çektiniz anlamış değilim
-
Sa
PostO kadar adam içinden yedeğw kal yedwğinde en sonu vay be ne şansmış bizdekide
-
Sa
PostMenejer adı: Asil Karizma Takım adı CHARİSMA FC Mevki oyuncu ihtiyacım yok
-
Sa
PostBu logoyu nasıl böyle paylaşabiliyorsun
-
Sa
PostTakım adı CHARİSMA FC Menajer adı Asil Karizma