Search Results

Search results 1-20 of 24.

Sa

trollkesen23 - - Etkinlikler

Benim tahminlerim neden yok sayfada bulamıyorum

Genç oyuncu teşvik pirimi

28.12.2019 tarihi itibariyle Hami, Yahya FO 300 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı:Asil Karizma Takım adı:CHARİSMA FC

08.12.2019 tarihi itibariyle Ulusu, Aras DI 355 19 gençlikten çıkmıştır Menejer adı:Asil Karizma Takım adı:CHARİSMA FC

15.12.2019 tarihi itibariyle Torlak, Tarýk OL 350 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı:Asil Karizma Takım adı:CHARİSMA FC

Güzel düşünülmüş bi uygulama aşağı yukarı 2010 dan beri oynuyorum bu oyunu bu yönetim ekibi en iyi ekip diyebilirim tebrikler admin

Quote from Ahmet: “Quote from trollkesen23: “Quote from ÇARŞI33: “Quote from trollkesen23: “Quote from Marques: “Quote from trollkesen23: “21.09.2019 tarihi itibariyle Arif, Timuçin OR 350 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC” Yatırıldı.” Para yatmış teşekkürler neye göre yatıyor bu pirimler mevki yaş güç farkediyormu” Oyuncunun mevki ve gücüne göre tabi ki fo ve oh % 10 or, ol, dd, dı, od oyuncular % 7,50 kl % 5 pirim veriliyor” Bu yüzdeler neyin y…

Quote from ÇARŞI33: “Quote from trollkesen23: “Quote from Marques: “Quote from trollkesen23: “21.09.2019 tarihi itibariyle Arif, Timuçin OR 350 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC” Yatırıldı.” Para yatmış teşekkürler neye göre yatıyor bu pirimler mevki yaş güç farkediyormu” Oyuncunun mevki ve gücüne göre tabi ki fo ve oh % 10 or, ol, dd, dı, od oyuncular % 7,50 kl % 5 pirim veriliyor” Bu yüzdeler neyin yüzdesi mesela fo ve oh %10 demişsiniz kaçın y…

26.09.2019 itibariyle: Santos Seixtos, Ricardo Her... OL 340 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC

Quote from Marques: “Quote from trollkesen23: “21.09.2019 tarihi itibariyle Arif, Timuçin OR 350 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC” Yatırıldı.” Para yatmış teşekkürler neye göre yatıyor bu pirimler mevki yaş güç farkediyormu

24.09.2019 itibariyle: Guney, Rýza 340 OD 19 olarak Cömert, Orhun 340 OD 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC bekliyoruz admin

21.09.2019 tarihi itibariyle Arif, Timuçin OR 350 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC

Sa

trollkesen23 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Benimde aynı durum başımda var 10. Seviye bütün asistanlarım ama 16 yaşında genç oyuncu gelmiyo

Sa

trollkesen23 - - Turnuvalar

Sitem değilde hep böyle en sona nasıl kaldığımı merak ediyorum ayrıca emeğin içinde teşekkürler işiniz gücünüz arasından oyuna zaman ayırıyorsunuz bu göz ardı edilemez tekrardan twşekkürler iyi oyunlar

Elit Menajerler Klanı

trollkesen23 - - Klanlar

Senden ne var ne yok biz iyiyiz

Sa

Arkadaş bu sırayı neye göre belirliyosun hiç anlamış değilim önce gendi ligimin turnuvasında yedeğe kaldım yedeğinde en sonu şimdide burda yedeklerin içinden en son sıraya koymuş nasıl bi kuta çektiniz anlamış değilim

Sa

O kadar adam içinden yedeğw kal yedwğinde en sonu vay be ne şansmış bizdekide

Sa

Menejer adı: Asil Karizma Takım adı CHARİSMA FC Mevki oyuncu ihtiyacım yok

Sa

Bu logoyu nasıl böyle paylaşabiliyorsun

Sa

Takım adı CHARİSMA FC Menajer adı Asil Karizma

Kardeşim bundan sonra hazırlık maçlarınıda kesiyorum ancak en az 25 maç göndersim abime bari bunlar bittikten sonra olsa olmazmı çünkü maç yapacak takım bulmak zor ama bundan sonra atmıyorum hazırlık maçı