Search Results
Search results 1-20 of 185.
-
Quote from Ahmet: “Quote from oziboz: “Quote from Ahmet: “Quote from oziboz: “Quote from Ahmet: “Quote from oziboz: “SATILIK OR-570-31 ” Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,” genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi” Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu…
-
Quote from Ahmet: “Quote from oziboz: “Quote from Ahmet: “Quote from oziboz: “SATILIK OR-570-31 ” Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,” genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi” Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.” olur abi
-
Quote from Ahmet: “Quote from oziboz: “SATILIK OR-570-31 ” Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,” genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi
-
Quote from ramazan: “10 yıl önce başka takımı yönetiyordum onu bırakıp yeni takım açmıştım birden aklıma geldi takıma bir gireyim dedim birde ne göreyim adam resmen ölmeyi unutmuş 144 yaşına gelmiş hala takımda rYDEub.png” Bende 76 yaşında vardı en yaşlı olarak ama seninkiler çağ atlamış Zombi olmuş senin adamlar...
-
GENÇ OYUNCULAR ARIYORUM
oziboz - - Oyuncu Arama
PostDD -- 390 -- 19 OR -- 380 -- 19 pazarda
-
Lige Atanamayan Kulüpler?
oziboz - - Oyun Hatalari
PostHayırlı günler... Bu duruma gerçekten bir çözüm bulunmalı artık. -Lig maçı hasılatının gelmemesi, -oyuncuların sürekli yaş atlaması, -asistanları kursa gönderememe, -oyuncuları kampa gönderememe, gibi sayılabilecek daha birçok zararı bir kenara bıraktık sadece bir lige atanmak istiyoruz. Bu can sıkıcı duruma artık bir çare... Kulüp: FC OZİ Menajer: oziboz Atama beklenen süre: 11 ocaktan itibaren
-
OR -- 550 -- 28 OL -- 575 -- 29 DD -- 385 -- 19 OR -- 380 -- 19 Oyuncular pazardadır.
-
Quote from Ahmet: “ARKADAŞLAR SİMİLASYON TURNUVASINI 15. HAFTADA ASKIYA ALIYORUM...15. HAFTA SKORLARINİLE BIRLIKTE TURNUVADA EN ÇOK MAÇ YAPAN VE PUANI EN FAZLA OLAN KİŞİLER İLE OYUN İÇİNDE TURNUVA DÜZENLENECEKTİR.. .TURNUVAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER(ilgisizlik ve bazı takımların maçlara çıkmaması sebebi ile bu kararı aldık) Değerli Kardeşim Oğuzhan, Sim turnuvasında 15 haftayı neredeyse 45 günde tamamladık. Forumda uzun süreli etkinlik yapılmamasından dolayı her kulüp parasızlıktan kıvranmak…