Quote from criyessei.8080: “TR deki oyuncu sayıları diğer sunuculara oranla sondan ikinci. Yeni başladıysak oyuncuların yoğun olduğu sunuculara geçilmeli. Yada sunucular birleştirilip çoklu dil seçeneği getirilmeli. (Hidden Content)” Ben de bu fikri savunuyorum. Pazarda doğru düzgün oyuncu bile bulamıyoruz. Birleştirilsin serverlar. Chat bölümünün birini Türkçe yap tamam işte
Oyuncu maaşları epey bi düşürülmüş.Dün 700k öderken bugün 400k ödemişim. Şuanki güncellemeler güzel.Keşke düzenli bir şekilde yapılsa bu olay.Kim bilir bir sonraki güncelleme kaç ay sonra olur
Bugün oynadığım hazırlık ve turnuva maçlarımın canlı yayında skorları gözüküyor ama maç yayına geçemiyorum.Ve hala tamamlanmamış gözüküyor.Bir kaç kişide daha varmış sanırım bu hata.Düzelecek mi?
Quote from Oguzhan Ozen: “Gelecek güncelleme ile birlikte güzel bir reklam çalışması da yapmayı düşünüyoruz.” Hocam ne zaman gelecek acaba güncelleme bir de gelen güncelleme şuan almanyadaki mevcut sürüm mü?
Logoyu başka isimle tekrar kaydedin kopyala yapıştır şeklinde değil ama.Sanki böyle de kurcalamıştım biraz.Ya da logo onaylansın bekleyin sonraki süreçte tekrar bu adımları uygulayın.Başka da bir şey gelmiyor aklıma
Quote from AkinUzgul: “Quote from bravemertxox: “Quote from AkinUzgul: “Quote from bravemertxox: “Teşekkürrr ederim o da işimi görüyor.” Ligim super lig pazarimi gorebiliyosaniz hemen verebilirim ama lig siniri varsa aramizda araci bulmaniz gerek benden alip size vermesi için :)” Yeni çıktım 2.lige görebiliyorum şuan pazarda sizi” pazara koyuyorum teklif atarsınız :saint:” Çok teşekkür ederim tekrardan