Quote from Ahmet: “Akın, Oğuzhan, Ozi, Mete, Aksoylu, Umut, Esatpaşalı, Tarık, Şevket, Mutlu43, GençFenerbahçe, Akif, 17Gökhan17, Ragingbull, Kızıltan, Tersinli, Furkan, Lakers'80, YOKLAMA ALIYORUM ARKADAŞLAR. HERKES BURADA MI ? Bu arada Selam arkadaşlar.” Buradayız abi
Quote from oziboz: “Selamın Aleyküm Hayırlı Cumalar Oyunun şu durgun zamanlarında oyuna biraz hareket kazandırmak amaçlı bir etkinlik yapılsa iyi olmazmı. Aktiflik günbe gün azalırken, lig atamalarında problemler yaşadığımız şu dönemde bir kaç etkinlikle oyuna biraz can suyu verilmiş olur en azından. İyi oyunlar... ” Aynen katılıyorum ancak bildiğim kadarıyla kardeşim haftanın menajeri etkinliği aktif olması lazım hatta ikimiz bu etkinliğe başvurmuştuk heralde
Quote from oziboz: “Kulüp Gazetemizin Yeni Makalesi Yayınlanmıştır... futbolcup.net/#/index.php?w=34…597780&pos=0&_=1581166516 Değerli Oy ve Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... JJRz4f.gif ” Makaleni şimdi oyladım kardeşim çok güzel olmuş gazeten yine. Ellerine sağlık.
Quote from tranquility: “Merhabalar, seneler sonra tekrar oyuna başladım fakat tahmin edebileceğiniz üzere kadromda oyuncu yok. Bir lige atanabilmem için uygun fiyatlı oyuncu verebilecek var mı bana? aynı şekilde hazırlık maçı isteklerini de teşekkürle karşılarım. kulüp adı yüzüncüyıl barış spor. kullanıcı adı tranquility.” Selamunaleyküm abi ligini göremiyorum ancak inşallah lig atlarsanız o zaman yardımcı olurum. Tekrar hoşgeldin abi oyuna.
Şut antrenmanı olursa özellikle de şut becerisi 990 üzeri güçte olduğunda oyuncuların gol sayısı artıyor benim takımımda böyle oldu öneri olarak söyleyebilirim
Quote from oziboz: “Hayırlı olsun.. Tebrikler... ” Teşekkür ederim kardeşim. Sen şimdi mesaj atınca haberim oldu. Açıklandığından haberim yoktu. Çok mutlu oldum. Yönetim ekibine ve tüm arkadaşlara saygılar sevgiler sunuyorum. Herkese teşekkür ederim
Quote from Oguzhan Ozen: “Quote from OZWOLF97: “Benimde bir sorum olacak ben nasıl yapacağım tam anlayamadım da yardımcı olabilir misiniz bir formda birden fazla bilet almak için ne yapmam lazım nasıl yazmam lazım” Birden fazla form oluşturabildiğin için her bilet için farklı form yollayabilirsin.” teşekkür ederim sağolun
Benimde bir sorum olacak ben nasıl yapacağım tam anlayamadım da yardımcı olabilir misiniz bir formda birden fazla bilet almak için ne yapmam lazım nasıl yazmam lazım