Search Results
Search results 1-20 of 68.
-
Medipol Başakşehir-Kayserispor >>> 1:1 Atakaş Hatayspor-Alanyaspor >>> 2:1 Adana Demirspor-İttifak Holding Konyaspor >>> 2:1 Giresunspor-Trabzonspor >>> 0:2 Altay-Fenerbahçe >>> 1:3 Beşiktaş-Fatih Karagümrük >>> 2:1 Fraport TAV Antalyaspor-Çaykur Rizespor >>> 1:1 Kasımpaşa-Galatasaray >>> 1:2 Yeni Malatyaspor-Gaziantep >>> 2:0 Sivasspor-Göztepe >>> 2:1 Takım Adı: hatserFC Menejer: hatser
-
Fikir
PostHocam fikirlerin hoş güzel de uygulanacağını sanmıyorum çünkü adminlerin elinden fazla bişey gelmez.Ancak Almanlar oyunun kaderini değiştirebilir başka türlüsü zor gibi duruyor.
-
Cadılar bayramı
hatser - - Oyun Hatalari
PostSizden ricam tekrar hatanın dile getirilmesi çünkü hatanın düzeleceği yok gibi.
-
Cadılar bayramı
hatser - - Oyun Hatalari
Post8 aydan fazla olan bir hatadan bahsediyoruz şuana kadar düzelmesi gerekmiyor muydu
-
Cadılar bayramı
hatser - - Oyun Hatalari
Posthizliresim.com/P57uDC Daha ne kadar zaman gececek anlamıyorum 8 aydan fazla oldu ve 3 4 defa forma ve adminlere yazmama rağmen kimse yardımcı olmadı valla sıkıldım gerçekten net bir şey söyleyin ki bizde ona göre davranalım cevap dahi alamıyoruz.P57uDCP57uDC.png">P57uDC.png[/url][/img]
-
Genç oyuncu
Postkadrodan kontrat bas kov
-
Takım Adı: hatserFC Menejer: hatser FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ 3-0 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR 1 - 2 MKE ANKARAGÜCÜ - GÖZTEPE A.Ş. 1-1 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR - GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 1-1 ANTALYASPOR A.Ş - TRABZONSPOR A.Ş. 0-2 YUKATEL DENİZLİSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 1-2 KASIMPAŞA A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-2 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 1-2