Quote from Eserbekler: “Yok öyle kazancın olmaz ki krediyle oyuncu alırken aynı zamanda para da ödüyorsun hem de neredeyse piyasadaki fiyat kadar Kredi alıp stadyumu tamamlayacaksın o da baya bir kredi tutar ama sonra günlük 2-3m gelirin olur :)” hmm çok saol
Quote from Eserbekler: “Kredi almazsan tek şansın alim satım ama bu piyasada o da zor” kredi alıp nasıl paraya çevirebilirizki ? kredi ile futbolcu alıp satarak mı ? bide mesela 50-100 m para için ne kadar kredi gerekir
YA BEYLER BU PARAYI NASIL HIZLI BİRİKTİRECEZ 10 M PARAM VAR 1 AYDA OLDU DAHA FAZLA NASIL OLUR .PAZARDA 50 M LİK OYUNCULAR VAR NASIL KASICAZ O KADAR PARA BİR YARDIMCI OLSUN
Quote from pharmasy1903: “Arkadaşlar bu konuya başvuru yapıp hak kazanan arkadaşlar turnuvalara giriş yapmiyacaksaniz en azından söyleyin” kardeş dolmazsa nolucak turnuva ?
Quote from pharmasy1903: “Quote from hüsnüzengin: “Quote from Akif: “Turnuva kurulmuştur. Şifre için bana veya İsrafil abiye yazabilirsiniz.” kardeş oyun içinden bana mesaj atsana şifreyi takım adı AKŞEHİR FC menajer adı hüsnü zengin” şifre verildi” eyvallah kardeşm
Quote from tuchel: “menejer adı tuchel takım adı RB Leibzig oyunda gazeteme abone olur musunuz abone olduktan sonra mesaj gönderin abone olurum” sanada abone olmuşum kardeşim
Quote from ümit721: “Herkese abone olundu. Benimde flama için birkaç eksiğim var, olmayanlar için takım; fc-altunyaprak” ben sana aboneymişim kardeşim zaten
Quote from Akif: “Turnuva kurulmuştur. Şifre için bana veya İsrafil abiye yazabilirsiniz.” kardeş oyun içinden bana mesaj atsana şifreyi takım adı AKŞEHİR FC menajer adı hüsnü zengin
Quote from Magnesia45: “iyi yapmışsın. maşallah oyunda, forumda hiç boş durmuyosun, baya bi aktifsin. :)” ahha aynen oynadığım oyunları seversem baya aktif olurum şuan bir sürü oyun açık pencerelerde