Search Results
Search results 1-20 of 45.
-
Quote from Eserbekler: “Iyi günler fena değil sen nasılsın :)” Çok şükür hocam oyunla uğraşmaya devam
-
iyi günler arkadaşlar nasılsınız
-
Quote from omergok: “Günaydın dostlarım hayırlı pazarlar :)” hayırlı pazarlar hocam
-
arkadaşlar bu Elo sıralamsı neye göre belirleniyor
-
Quote from omergok: “Selamlar dostlarım nasılsınız :)” iyidir hocam sen nasılsın
-
Bayramınız mübarek olsun futbolseverler
-
ALİ KOÇ ŞEREFİNE 90M
safa.ykc - - Turnuvalar
PostŞU an amatör süper ligdeyim (3.lig b) eğer katılım olmaz ise turnuvaya katılabilirim. Köyceğiz Bld. Spor menejer adı: Hiroki Kukiki
-
cümleten hayırlı cumalar
-
HATA
Postbende bende sıkıntı oldu sandım teşekkür ederim
-
HATA
Post2 gündür yaptıgım hazırlık maçlarından para gelmiyor . sebebini bilen var mı acaba ?
-
Quote from omergok: “İlk olarak turnuvamızı ben kuruyorum 25m turnuva için katılımlar başladı beyler r1LN37.png NOT TURNUVAYI KLANDAKİ DOSTLARIMIZ ARASINDAN KURA İLE SEÇECEĞİM ” heyecan dorukta
-
Quote from omergok: “Quote from safa.ykc: “KLANA KAYIT OLMAK İSTİYORUM Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor KUllanıcı adı: Hiroki Kukiki” Hayırlı olsun kardeşim hoş geldin :)” çok teşekkür ederim benide kabul ettiğiniz için
-
KLANA KAYIT OLMAK İSTİYORUM Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor KUllanıcı adı: Hiroki Kukiki
-
SO4 Transfer Pazarı
PostQuote from İbrA11: “435 oh satılıktır acill geceye kadar satıyorum” ne kadar acaba