Search Results

Search results 1-20 of 779.

Quote from dilerganjor: “Witam graczy, z checia stworze komus herb klubu, mozna sie dogadac ; D” to może wstaw swoje przykładowe prace, by gracze zobaczyli Twoją twórczość

BuenosAmarenoS - 93 pkt

Aktualizacja

kameleon - - Na temat FutbolCup

url]nKdhbqA.png Nie mam takiego zawodnika w drużynie Informacja dotyczy gracza, który grał w drużynie przeciwnej?

]1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. michallisk / RWKS Sparta 3. Bartosz / AC Milan Poland 4. Olo96 / BuenosAmarenoS 5. Jolka / TI AMORE 6. Zimny69 / FC.Jamajka 7. Dullux / Zryw Dabrowka 8. thorrgall / thorrgall 9. P3PSI / OGIEŃ CZARNKÓW 10. kosa76 / Huta Jazz 11. MJP / MJP Rybnik 12. Zjednoczeni Trzemeszno & Lech Poznań/ Bartek96lp 13. Kam / Pro Gram 14. dr4gon / Hetman Żdżary 15. Mahon/ menele mahonka 16. Daniel / K.S. Stary Wiśnicz 17. Dodosio / Grzegorzko 18. John Wayne / Dziki wschód 19. PZPN…

60 sekund z menadżerem

0j1xIuI.png 60 sekund z menadżerem - kosa1976 1. Co rozbawia Cię do łez? Oglądanie komedii , zwłaszcza tych starszych typu “Hot Shots” , “Naga broń” 2. Co cenisz u drugiego człowieka najbardziej? Przede wszystkim szczerość 3. Jakie jest twoje hobby? Zdecydowanie sport i zabawa w odnawianie mojego starego Opelka. 4. Co sądzisz o aktualnej sytuacji naszej gry(brak aktualizacji, nowi moderatorzy, mało nowych graczy) oraz jaką przewidujesz dalszą przyszłość twoim zdaniem dla FutbolCup? Brak aktualiz…

Masz czy nie masz

kameleon - - Fun i rozrywka

t a k. NA ZAWSZE! masz dziś dużo energii?

Skojarzenia

toi toi

Liczymy do 1000

1264

Dyskusje - Puchar FutbolCup

kameleon - - Puchar FutbolCup

nie typować mnie jako finalistę bo mam emerytury w czerwcu taka mała rada

60 sekund z menadżerem

hypIpu3.png 60 sekund z menadżerem - Adek 1. Wymień trzy słowa opisującą Twoją osobę bystry, perfekcyjny, ambitny 2. Twoje niezapomniane przeżycie to? Finał Ligi Mistrzów EHF z 2016 roku, w którym wygrało Vive z Veszprem, to były niezapomniane emocje, myślałem że wyskoczę z fotela 3. Jakie miejsce określiłbyś, jako swoje ulubione i dlaczego? Każde miejsce, gdzie jest moja rodzina i można wypocząć 4. Najciekawsza osoba poznana podczas gry na FC? Zdecydowanie tą osobą jest Kiełpik, jest bardzo cie…

60 sekund z menadżerem

ni75pvb.png 60 sekund z menadżerem - GH_Saga 1. Jakie masz hobby? Żużel,Kolarstwo MTB,ABAP,Majsterkowanie 2. Twoja ulubiona pora roku i dlaczego? Lato, lato wszędzie - jestem zmarzluchem a tak w ogóle to Kocham być na zewnątrz 3. Zawsze znajdę czas na? Na czas z rodziną. 4. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki? Zaciągnał mnie do tej gry już dawno nie grający Piter z 4lzg lechia zielona góra 5. Do niedawna jeszcze byłeś jednym z redaktorów gry, co sprawiło, że postanowiłeś zrezygnow…

LKS Uście Gorlickie / 1682 thorrgall / 1.682 Liverpudlian FC / 1681 Legia -1916 / 1681 Real Madrid / 1.681 Orzeł Palowice / 1680 RWKS Sparta 1.674 PZPN POLSKA / 1.671 INA RAFCIA GOLENIOW / 1.647 Pomorzanin Cychry / 1.268 Vanessa Club / 1.206 Rybno / 891 szeklas/50

60 sekund z menadżerem

PzkSJhw.png 60 sekund z menadżerem - torresik76 1. Wymień trzy słowa opisującą Twoją osobę Macho...inteligencja...zaradność 2. Jak wyobrażasz sobie życie po śmierci? Czy uważasz, że ono istnieje? Oczywiśie że istnieje....Myślę że nasze istniało kiedyś i musimy doświadczyć wszystkiego np. życie w bogactwie i przepychu by w następnym życiu doznać skrajnej biedy 3.Jaki jest Twój najgorszy nawyk? Nie kupuję żonie kwiatów 4. Jesteś członkiem klanu TOP, które jest chyba dość świeże na arenie Futbolcup…

Zapisy - Puchar FutbolCup

kameleon - - Archiwum

1.Pro Gram - Kam 2. Grzegorzko - Dodosio 3. menele mahonka - Mahon 4. thorrgall - thorrgal 5. FC Cyganka - Dagmarina 6. BuenosAmarenoS - Olo96 7. FC Blanco - bartrm 8. Villarreal Club de Futbol - Kielpik 9. Kova United F.C. - StephenForest 10. Dream Team Gniezno - The Special Schaft 11. Kościan FC 2021- zdzichu331988 12. szeklas - szymonox 13. FC BAYERN MÜNCHEN 14. Wodnik Callander - szuwar 15. Orzeł Palowice - pep 16. Real Madrid - Mewa 17. Liverpudlian FC - Kameleon

60 sekund z menadżerem

ghrmHqU.png 60 sekund z menadżerem - lokario 1. Jakie masz hobby? Aktualnie został Futbolcup, ale zamierzam wrócić do aktywności sportowej; amatorskiej, z synem (tenis ziemny, piłka nożna) i akwarystyki. 2. Co sprawia Ci największą radość? Zdecydowanie uśmiech na twarzy moich dzieci. 3. Zawsze znajdę czas na? Ustawienie treningu na futbolcup 4. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki? To było jakoś w 2012 roku chyba. Pamiętam, że grałem w traviana (dużo za dużo) i szukałem czegoś mnie…

Liczymy do 1000

1238

Liczymy do 1000

1234

60 sekund z menadżerem

kXnrtWY.png 60 sekund z menadżerem - XiVv 1. Jak zacząłeś swoją przygodę z FutbolCup? Podczas jednej z przerw międzysemestralnych na studiach z nudów wpisałem adres gry, w którą przed laty grałem z kuzynem. Jak się okazało dalej żyła, a raczej przechodziła zmartwychwstanie, więc w tak losowy sposób odbył się mój powrót do gry. A wtedy przed laty zapewne szukaliśmy gierki w tematyce piłkarskiej, nie było tego zbyt wiele. 2. Jaki jest twój przepis na sukces w grze? Nie czuję się kompetentny do udz…

Liczymy do 1000

1229

60 sekund z menadżerem

jsQM0Bo.png 60 sekund z menadżerem - Piotr12 1. Wymień trzy słowa, które najlepiej opisują Twoją osobę: Poważny wiek, mimo wszystko młody duchem, czasem pracowity a czasem leniwy 2. Jeśli miałbyś się określić jakimś zwierzęciem - co by to było? Niedźwiedź - lubię spać 3. Twoja ulubiona potrawa i dlaczego? Kurczak pieczony – smaki dzieciństwa 4. Jak wygląda obecnie sytuacja w twoim stowarzyszeniu UTF oraz jakie macie dalsze cele na przyszłość? UTF to prawie sami poważni ludzie, ( dojrzali wiekowo…