POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 1
-
-
Dla mnie najlepszym zawodnikiem 2018 roku był N'golo Kante, mimo iż z Chelsea niczego nie osiągnął, to w każdym meczu grał dobrze. Był cichym bohaterem Francji podczas mistrzostw świata. Najbardziej niedoceniony piłkarz tej reprezentacji, w każdym meczu mistrzostw dawał z siebie wszystko. Wybrałem go też z tego powodu iż swoją skromnością oraz pokorą imponuje wielu ludziom. Mimo tego, w którym miejscu jest teraz ma poukładane w głowie oraz pieniądze nie zmieniły tego człowieka. Dla mnie ten zawodnik pokazuje że pieniądze w życiu to nie wszystko i może być dla młodych piłkarzy swego rodzaju nauczycielem.
-
-
-
-
-
Według mnie najlepszym zawodnikiem 2018 roku był Cristiano Ronaldo. Cały rok pod względem jednostki wybijającej się był słaby. Dlaczego Cristiano? Może nie zachwycał grą jak wcześniejsze lata, ale jednak to dzięki nie mu Real zdobył puchar LM, w fazach wcześniejszych zdobywał bramki, które miały wpływ na awans do dalszej tury oraz brał na bary najtrudniejsze momenty gry Realu.
-
-
-
W sportach zespołowych bardzo ciężko jest wybrać najlepszego zawodnika, który nie koniecznie musi mieć bardzo dobre statystyki. Moim zdaniem liczą się trofea i wpływ na drużynę i pod tym względem najlepszym zawodnikiem w 2018 roku jest Cristiano Ronaldo. Trofea: wygrana w LM. Wpływ na swój klub ? Najlepiej o tym świadczy stan w którym jest teraz Real Madryt, gdy równocześnie Juventus Turyn bije rekordy punktowe w lidze włoskiej i serie bez porażki. Dzięki !
-
-
-
-
-
-
-
-
Kylian Mbappe
edit: kolor czerwony jest przeznaczony dla administracji
mm2Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „mm2“ ()
-
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-