Witam, rozegrałem dzisiaj spotkanie w meczu pucharowym. W meczu tym wszedłem celowo jak najszybciej zmienić 3 zawodników (zmiana około 10 minuty), a sam mecz wygrałem chyba 4:0, dokładnie nie pamiętam. Wchodzę teraz na futbolcup, sprawdzam wyniki, a tutaj jest napisane, że mecz ten wygrałem 1:0. Szybko przeskakuje na kadrę, a tam 2 z tych 3 zawodników których zmieniłem spadło mi z świetnej formy do zielonego krzyżyka. Mam wrażenie jakby w systemie odbył się równolegle całkiem inny mecz do którego nie miałem dostępu i ten mecz został wzięty pod uwagę. Dodam że akurat dzisiaj wszedłem zrobić te zmiany bo mam ważny mecz z liderem w lidze a tu takie coś. O co chodzi?

Raz oglądałem swój mecz ligowy na telefonie i w pewnym momencie strzeliłem 6 bramek i widniał wynik 7:0 dla mnie ;P Trochę mnie to zdziwiło, bo jednak 6 bramek w kilka minut to mało prawdopodobne i jeszcze z takim zespołem... Odświeżyłem, i z powrotem było 1:0
Czasem to kwestia (?) ciasteczek (?) (nie znam się na tym, ale najczęściej tak powiadają) lub jakiegoś bugu, ale na pewno nie miałeś do czynienia z bilokacją
Rozumiem, że zmieniłeś 3 zawodników w 10 minucie meczu; możliwe, że pechowo cała trójka połapała akurat kontuzje
My możemy Ci wierzyć tylko na słowo.