Liga IVB
Livebird FC nie przyjął zaproszenia na mecz 17.09. Wiadomość wysłana. Brak odpowiedzi.
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
Kolejka 10 - 13.09.2022Fc Barcelona8 NIE ZNAJDUJE MI GRACZA SZUKAM INNEGO PRZECIWNIKA
-
Kolejka 33 - 16.10.2022
Huta Jazz : Orly z Elblaga (s)
brak przeciwnika szukam zastepstwa
Kolejka 31 - 13.10.2022
Huta Jazz : Fc Barcelona8
to samo. -
Prawdopodobnie zakończyli grę.
-
U mnie też Orły z Elblaga nie przyjęły meczu ani nie odpisały...
-
orly z elbaga nie przyjely na 17.10 w 3 lidze, pisalem pw, ale sile kadry mu mocno spadla i chyba juz nie gra, szukam przeciwnika
-
Leech Pozz
nie wyszykuje rywala
-
C.F. Wyspa (s) : Huta Jazz
nie wyszukuje rywala -
Racja, na forum jest błednie wpisana nazwa zespołu, powinno być bez kropki. C.F Wyspa natomiast literka s w nawiasie oznacza że jestem spadkowiczem i nie jest częścią nazwy zespołu. Z powyższymi wskazówkami spróbuj wyszukać ponownie.
-
Racja, na forum jest błednie wpisana nazwa zespołu, powinno być bez kropki. C.F Wyspa natomiast literka s w nawiasie oznacza że jestem spadkowiczem i nie jest częścią nazwy zespołu. Z powyższymi wskazówkami spróbuj wyszukać ponownie.
Nazwa w terminarzu poprawiona.
-
Leech Pozz brak akceptacji zaproszenia (ja tam rywali szukam z wyników meczów archiwum) ale racja nieaktywny jest w wyszukiwarce. Szukam rywala
-
Leech Pozz brak akceptacji zaproszenia (ja tam rywali szukam z wyników meczów archiwum) ale racja nieaktywny jest w wyszukiwarce. Szukam rywala
u mnie to samo, zapro wysłane z wykorzystaniem statystyk wyników meczów, wisi od czasu ogłoszenia terminarza na nowy sezon, mecz powinien być rozegrany 14.11
-
Leech Pozz brak takiego zespołu w wyszukiwarce, Szukam przeciwnika na zaplanowane mecze z tym zespołem.
-
Unia Solec kujawski się skasował liga v Śląska
-
Unia Solec kujawski się skasował liga v Śląska
Potwierdzam, konto jest usunięte konto - proszę szukajcie nowych rywali na te terminy, będą w/o na Waszą korzyść.
-
ZIAJOK FC nie odnajduje sie przeciwnik ...
-
ZIAJOK FC nie odnajduje sie przeciwnik ...
Ja go bez problemu znalazłem
-
-
Januszki nie przyjęły zaproszenia na 31,01
-
Klub Farfocle nie przyjmuje zaproszenia na mecz 2 lutego (jedynie drugiej kolejki, pierwsza została rozegrana). Brak odpowiedzi na pv. Szukam nowego przeciwnika
-