Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
-
-
-
-
dr4gon schrieb:
dzikie pandy - panda69, nie akceptuje meczu 19.11, zaproszenie wisi już bardzo długo.
również czekam dość długo pomimo 2 wiadomosci przypominających za akceptacją. Czekam do końca tygodnia jeśli znajde innego gracza do MT poinformuje -
II liga - runda 2 - kolejka 30:
thorrgall : MJP Rybnik (s)
Gracz nie akceptuje meczu towarzyskiego. Pierwotnie w I rundzie jak się okazało celowo przez menadżera zostało wysłane zaproszenie na jego stadionie. Chcąc wyrównać kombinację meczu dom-wyjazd wisi zaproszenie od 2 tygodni.
Przestrzegam wszystkich by uważnie sprawdzali zaproszenia do Ligi Towarzyskiej tego menadżera ponieważ większość meczy jest rozgrywana na jego stadionie (dotyczy dochodów restauracji i sklepu kibica). Trzymajmy się terminarzu - wpływy równe dla wszystkich. -
Paul91 schrieb:
II liga - runda 2 - kolejka 30:
Gracz nie akceptuje meczu towarzyskiego. Pierwotnie w I rundzie jak się okazało celowo przez menadżera zostało wysłane zaproszenie na jego stadionie. Chcąc wyrównać kombinację meczu dom-wyjazd wisi zaproszenie od 2 tygodni.
Przestrzegam wszystkich by uważnie sprawdzali zaproszenia do Ligi Towarzyskiej tego menadżera ponieważ większość meczy jest rozgrywana na jego stadionie (dotyczy dochodów restauracji i sklepu kibica). Trzymajmy się terminarzu - wpływy równe dla wszystkich.
mijasz się z faktami, zaproszenie na mecz na moim stadionie wysłane zostało ze względu na znaczącą różnicę w wielkości stadionu, zaakceptowałeś rozegranie spotkania na moim stadionie. Teraz dwukrotnie odrzuciłeś zaproszenie na mecz drugiej rundy, i wciąż nie akceptujesz zaproszenia wysłanego po raz trzeci (i ostatni z mojej strony).
Nie akceptuję spotkania na mecz rozgrywany u Ciebie, ponieważ zgodnie z regulaminem LT nie zgadzam się na zmianę terminarza i grę na mniejszym stadionie. Sugerowałem, że możesz odwołać mecz pierwszej rundy i wysłać zaproszenie zgodnie z terminarzem w czasie gdy było to możliwe, a ja deklarowałem, że takie zaproszenie przyjmę.
Teraz chcesz rozegrać mecz na stadionie Gościa i z mniejszym stadionem, czym ja nie jestem zainteresowany.
PS. jak sam napisałeś mecz 30. kolejki to:
a nie
MJP Rybnik (s) : thorrgall
zaproszenie na taki mecz wisi w systemie, ale to Ty go nie akceptujesz. -
Nie będę dłużej polemizował o to kto ma rację i czy terminarz służy by się go trzymać, czy jest wrzucany na zasadzie kopiuj/wklej a dalej samowolka.
Czekam na odpowiedź jednego z organizatorów i tylko do tej otrzymanej wiadomości się podporządkuje szanując wkład i zaangażowanie w prowadzenie projektu. -
-
Pkt 3.2. Na wyraźną prośbę pierwotnego gospodarza może zostać zmieniony gospodarz. Przez wyraźną prośbę rozumie się:a. wysłaną wiadomość o zmianie miejsca spotkania,b. zaakceptowanie wysłanego zaproszenia na MT z zamienionym miejscem spotkania przez drugiego uczestnika (pierwotnego gościa),c. wysłanie zaproszenia na MT z zamienionym miejscem spotkania przez pierwotnego gospodarza,
Terminarz jest ważny, natomiast jeśli gospodarz zgodzi się (poprzez zaakceptowanie) na mecz u gościa, wtedy taki mecz się odbędzie. Wedle regulaminu thorrgall może to odrzucić i jeśli mecz jest u niego to powinien być u niego.
Kolejka 30 - 12.12.2024
Liczę, iź taki mecz się odbędzie, a jak nie, w najgorszym wypadku zostaje mecz symulacyjny, ale najlepiej zagrać MT. -
-
-
Jeśli kogoś Wam nie wyszukuje (pewnie gracz nieaktywny) czekacie do pierwszego dnia po terminie akceptacji (np. 23/12/2024) jeśli dalej go nie wyszukuje Wam możecie śmiało szukać nowego rywala na ten termin.
Jeżeli ŚwidDług, mars lub inny klub dalej będą nieaktywny/brak odpowiedzi, będą na ich nałożone walkowery, a rywale będą mogli traktować mecze z nimi jako wolny los. -
-
kOsA1976 schrieb:
02.01.2025
FC Nowa Wieś
wysłane zapro nie przyjęte , szukam zastępstwa
PW napisane? -
-
szczupak656 schrieb:
11 stycznia gram ze świdług napisałem PW ale narazie nie akceptuję, tego mars wogole mi nie wyszukuje, do kiedy czekać i szukać innych na MT ?
Czy uczestnicy LT w ogóle czytają informacje? Zalecam subskrypcję gazety FC i czytanie wiadomości ---> futbolcup.pl/#/index.php?w=350…ex&clubId=48&_=1735408686
Cytuję: Termin akceptacji MT granych do 15/01/2025 włącznie jest do 22/12/2024 do 23:59:59.
-
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
-
Reddit 0
-
Benutzer online 6
6 Besucher