La Masía Barcelona nie akceptuje i zero odezwu
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
TS Wisła kraków r22 ten zespół jest aktywny?
-
Nie przyjmują zaproszeń
05.04.2020 Korzyniec
07.04.2020 FKS Stal Mielec
09.04.2020 La masia Barcelona -
IVA Liga
12.04.2020
Korzyniec
Nie akceptuje MT. -
16.04.2020
La Masía BarcelonaNie przyjmuje zaproszenia do MT.
-
zespół Fc Baca nie przyjał zapro na mecz w dniu 12.04 . nie odpisuje na wiadomości
-
Parszywa Jedenestka ( liga IVB ) nie przyjal zaproszenia na dzien 11.04.20
-
zespół Fc Baca do dziś nie zwolnił terminu na mecz 12.04 i nie odpowiada na wiadomości
-
zespół Fc Baca do dziś nie zwolnił terminu na mecz 12.04 i nie odpowiada na wiadomości
Szukaj rywala, zebys nie miał pustego MT.
-
16.04.2020 liga IV B TS Wisla Krakow R22 nie zaakceptował zaproszenia.
-
Huragan Humniska nie znajduje mi takiej drużyny... już ok
-
nie wyszukuje mi druzyny twierdza_wrocław liga IVb
-
MKS KONIN nie akceptuje zaproszenia wiadomość przypominająca była wysyłana do wieczora tego nie zrobi szukam alternatywy
Vliga A
-
Mam podobny problem co kolega wyżej. Klub KKS KONIN nie przyjmuje zaproszenia na mecz towarzyski - wiadomość przypominająca została wysłana. Mam z nim mecz 17.05, więc trochę czasu jeszcze jest. Gorzej ma się sprawa z klubem FC Baca. Gość ma zajęty termin na 5.05 i nie daje znaków życia od tygodnia, mimo wysłania dwóch wiadomości przypominających.
VA Liga
-
Ja już znalazłem zastępstwo nie dam 2 raz sobie obustronnego walkowera jak z właśnie fc baca miałem w poprzedniej edycji, dla takich powinno być jakieś ostrzeżenie albo wykluczenie
Wysłałem informacje dla klub bu FC Baca
Ze jeśli do 10 mają nie dostanę zaproszenia na mecz w ramach 13 kolejki ligi towarzyskiej(18 mają) szukam sobie innego rywala (oczywiście poinformuję o tym tutaj jeśli to się stanie) -
Liga VC
Zespół MENELE TEAM pomimio wyslania zaproszenia i PW na 7.05 nie akceptowal spotkania -
Panowie z powodu braku czasu zaakceptuje wszystkie zaproszenia do Ligi dzisiaj wieczorem oczywiście jeżeli dla was nie problem. Dziekuje
-
Zespół KKS KONIN nie przyjmuje już od ponad tygodnia zaproszenia na 17.05. Wysłałem dwie wiadomości na pw. Kiedy będę mógł zacząć szukać innego rywala na ten termin?
-
Zespół KKS KONIN nie przyjmuje już od ponad tygodnia zaproszenia na 17.05. Wysłałem dwie wiadomości na pw. Kiedy będę mógł zacząć szukać innego rywala na ten termin?
Wystarczy zajrzeć albo do gazetki albo do regulaminu - tam jest wszystko napisane.
Mecz ma być zaakceptowany na minimum 3 tygodnie przed terminem, jeśli nie jest, a wysłane było minimum 1 PW przypominające można szukać sobie rywala.
-
Wystarczy zajrzeć albo do gazetki albo do regulaminu - tam jest wszystko napisane.
Mecz ma być zaakceptowany na minimum 3 tygodnie przed terminem, jeśli nie jest, a wysłane było minimum 1 PW przypominające można szukać sobie rywala.
Zapomniałes Dodać że najlepiej o tym Poinformować bo może się obrócić przeciwko niemu

-