Asfalt 1,7 km Piaski nadal nie przyjmuje zapro na mecz w dniu 28 maj mimo pisania wiadomości do niego
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
klub fc Koybasi nie przyjal zaproszenia na MT. Liga IVB 14.06 szukam nowego przeciwnika
-
Klub BKP Rakovia Gepard nie przyjął zaproszenia przewidzianego na 13.06 - III liga. Szukam nowego rywala.
-
Kolejka 23 - 01.06.2020
Huragan Humniska : La Fioritabrak zaproszenia od Zbogiem, szukam nowego rywala
-
V liga A
9.06 WKS Jeziorki nie zakceptowal zaproszenia mimo wysłania wiadomości prywatnej -
-
VA
16.06.2020
Asfalt 1,7 km Piaski nie akceptuje mojego zaproszenia, wysłałem również wiadomość. -
Kolejka 34 - 16.06.2020
Blue Tigers FC : Zgoda SWTermin na przyjęcie meczu minął, szukam innego rywala
-
Vc
07.06.2020
fc radwanice nie akceptowal zaproszenia na mecz -
Kolejka 4 - 06.07.2020
WKS Jeziorki : KS Hetman Zamość
WKS nie zwalnia terminu pomimo kilku wiadomości przypominających, bez odzewu szukam nowego springpartnera
-
Kolejka 7 - 11.07.2020
Tomasovia Tomaszów Lubelski : KKS Smocze Tygrysy
Zespół KKS Smocze Tygrysy z początku był nieaktywny a następnie pomimo 2 wysłanych wiadomości przypominających o zwolnienie tego terminu nie zrobił tego i bez odzewu na moje wiadomości, szukam nowego rywala na meczyk
PS. Wiadomość od mojej narzeczonej która nie ma możliwości napisania na forum ze swojego konta ze względu na pobyt w szpitalu
-
Liga VC
Kolejka 3 - 05.07.2020
MENELE TEAM - nieaktywny gracz -
IV B druzyny MKS Orneta i Fopa i Nietakt nie przyjely zaproszen na mecze odpowiednio na 05.07 i na 13.07
-
V Liga C
Kolejka 9 - 13.07.2020
MENELE TEAM : Stasin Red DevilsGostek nie przyjął zaproszenia
-
VC liga
6.07
Mistrz Czaniec : Pro Gram (s) - nie moge znaleźć chłopa14.07
Pro Gram (s) : Se* with my E* - zajęty termin18.07
Pro Gram (s) : MENELE TEAM - nie moge znaleźć chłopa -
VC liga
20.07.2020
KKS Smocze Tygrysy : Mistrzowie z dzielnicy
nieaktywny klub nie przyjmuje zaproszenia -
FKS Stal Mielec nie odpisuje na wiadomości i nie akceptuje zapro na mecz w dniu 4.7
Strzelec Umianowice nie odpisije i nie przyjmuje zapro na mecz w dniu 7.7
Asfalt 1,7 km Piaski nie przyjmuje zapro ani nie odpowiada na wiadomości mecz w dniu 9.7 -
menele mahonka rezygnują z rozgrywek. Proszę o nie wysyłanie zaproszeń na lt.
-
Palące laczki rezygnuja z rozgrywek w tej edycji Zaproszenia które zaakceptowałem niech zostaną by nie robić niepotrzebnych okienek
-
VC liga
Kolejka 8 - 12.07.2020
KKS Smocze Tygrysy : Pro Gram (s) - nadal nie przjete zaproszenie gracza KKS -