Liga VB 10.05 Bayern Hunters nie znajduje drużyny
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
29.05
KS Hetman Zamość- KS Byczki
Zaproszenie do zespołu KS Byczki wysłane i brak akceptacji termin minął szukam nowego rywala
-
Liga VB 10.05 Bayern Hunters nie znajduje drużyny
U mnie to samo
Kolejka 22 - 30.05.2021
Bayern Hunters : Blue Tigers FC (s) -
Liga VA
FC Hunters - zaproszenie na mecz 23/05 zostało wysłane i nie zostało zaakceptowane, wiadomość wysłana, bez odpowiedzi, dlatego szukam innego rywala na ten termin
-
VB LIGA
23.05 Looney Tunes Team - Bayern Hunters, niestety drużyna Bayernu pomimo napisania wiadomość pw, od dawna nie przyjęła zaproszenia i dzisiaj znalazłem sobie na ten dzień innego rywala -
Brak akceptacji przez dream team Gniezno 01.06, III liga.
-
Drem team zaakceptował zaproszenie.
-
VB LIGA
27.05 Bayern Hunters nie przyjmuje zaproszenia pomimo napisania dwóch wiadomości na PW -
V Liga Grupa C nie wyszukuje mi klubu Dynamo Elbląg brak kontaktu szukam innego rywala
-
VA
FC Hunters nie akceptuje zaproszenia mimo wiadomości przypominającej. Szukam innego rywala na termin 15.06 -
Nieaktualny post
-
IV A Kraina Tysiąca Jezior nie przyjmuje zaproszenia mimo wysłania prywatnej wiadomości. Szukam zastępstwo na 5.06.
-
nie moge namierzyc klubu Looney Tunes Teambu
-
Nie wyszukuje klubu Kraina Tysiąca Jezior MT w dniu 3.07.
-
Nie ma klubu Looney Tunes Team - liga VB
-
FC PZGW ma zajęty termin w którym mamy grać mecz. Nie reaguje na wysłane wiadomości - liga VB mecz 11-ego lipca
-
Kraina tysiąca jezior 12.06 brak akceptacji pomimo wysłanej pw.
-
FC PZGW ma zajety termin meczu na 13 lipca mimo wiadomosci na pw nie zwalnia terminu
-
Nie można wyszukać klubu Sporting Club de Portugal IVa liga
-
Info z gazetki Wojtasa:
I krótkie ogłoszenie dla ligi IVA - jak już być może dowiedzieliście się z artykułu dnia, który wisiał zespół Sporting Clube de Portugal wycofał się z LT, zatem mecze z w/w zespołem będą traktowane jako WOLNY LOS - nie trzeba nic zgłaszać, z automatu będzie w/o na Waszą korzyść.
-