GKS Lipniczanka - zespół nieaktywny i go nie wyszukuje. Szukam sparingpartnera
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
26.11zespół Rodło Górniki F.C nie akceptuje zaproszenia na mecz towarzyski w ramach ligi towarzyskiej,
-
26.11zespół Rodło Górniki F.C nie akceptuje zaproszenia na mecz towarzyski w ramach ligi towarzyskiej,
U mnie to samo
-
09.12.2023 Rodło Górniki F.C
brak akceptacji ... szukam zastępstwa -
11.12.2023 Rodło Górniki F.C nie klepnął zaproszenia, mimo dwóch PW. Szukam innego rywala.
-
Rodło Górniki F.C 7.12 nie odpowiada, szukam przeciwnika
-
Czarni Lwówek Śląski - III liga nie wyszukuje drużyny
Małe info:
Wyjeżdżam dzisiaj i wracam 3 stycznia - gdybym nie miał dostepu do neta ogarne wszystkie mecze tow jak wrócę
-
Szukam klubu na mecze towarzyskie Piast Chłopowo
-
Szukam klubu na mecze towarzyskie Piast Chłopowo
zamieść ogłoszenie w dziale "mecze towarzyskie"
-
Czarni Lwówek Śląski - nie ma takiej drużyny
-
Czarni Lwówek Śląski - III liga nie wyszukuje drużyny
-
29.01.2024
Gladiatorzy Z Miasta Noży
zapro wisi już dłuższy czas
szukam zastępstwa -
29.01.2024
Gladiatorzy Z Miasta Noży
zapro wisi już dłuższy czas
szukam zastępstwaKolega to regulamin czytał? Wystarczyło wysłać pw w grze o przypomnieniu. Tak się robi zanim zaczyna się szukać nowych przeciwników i zajęło by Ci to mniej czasu niż wylewanie żali na forum. Mam ostatnio sporo na głowię i zalegają mi mecze, ale jakoś żadnej wiadomości w grze od Ciebie nie dostałem...
-
Nie mam kolego żali ... jesteś aktywny w grze ? wysłałem jakieś 2 tygodnie temu zapro ... chyba wystarczająco czasu było żeby to przyjąć ?
-
6.02 zespół Cazador nie przyjmuje zaproszenie oraz nie odpowiada na wiadomość. Szukam sobie przeciwnika.
-
Wawa 3.02.2024 nie przyjmuje zaproszenie oraz nie odpowiada na wiadomość. Szukam sobie przeciwnika.
-
WAWA 17.02 nie akceptuje Mt oraz nie odpowiada na wiadomości. Szukam innego przeciwnika.
-
WKS Sparta Karbowo - nie ma takiego gracza , nie da się wyszukać w celu zaproszenia do MT
-
WKS Sparta Karbowo - nie znajduje ani klubu ani menadżera mam z nim mecz 09.03
-
WKS Sparta Karbowo - nie ma takiej drużyny, szukam zastępstwa.
-