Właśnie miałem pisać o FC PZGW, ale widzę, że już mogę sobie zapełnić lukę w kalendarzu
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
Klub Stall Stalowa Wola nie akceptuje Mt, nie odpowiada na wiadomości (dwie).
//zaakceptował -
II Liga
2.11.2025
Andrus - sointsMimo wysłania PW, rywal nie przyjął zaproszenia. Szukam kogoś innego.
-
3 Liga B
8 kolejka 10.11.25
Słupia Black - FC Belzacka II
Zespół Słupia Black nie akceptuje meczu, wysłana przypominajka. Szukam innego rywalaJuż nie aktualne, mecz klepnięty
-
IV liga B
4 kol. 4.11
KS Piotrcovia - FC Rokita
FC Rokita nie akceptuje meczu pomimo wysłania przypomnienia. Szukam rywalaEdit. Właśnie przyjął... temat nieaktualny
-
Czy drużyna FC Rokita zmieniła nazwę bo nie znajduje jej ?? Wiadomo cos na ten temat ??
-
IVB liga
Kolejka 7 - 09.11.2025
FC Inter Mediolan : Vanessa ClubVanessa Club nie akceptuje meczu pomimo wysłania przypomnienia. Szukam rywala
-
Czy drużyna FC Rokita zmieniła nazwę bo nie znajduje jej ?? Wiadomo cos na ten temat ??
-
Już wszystko załatwione
-
II Liga
4.11.2025 AC Milan Poland - soints
Przypominajka wysłana, bez odzewu, również szukam sparing partnera -
Kolejka 6 - 08.11.2025FC Zmarnowane Talenty : FC Equ
Wysłane powiadomienie, brak akceptacji. Szukam innego rywalaEDIT: odezwał się i ma zaakceptować ten termin
-
IV liga B
Kolejka 13 - 17.11.2025
KS Piotrcovia : Vanessa ClubVanessa Club nie akceptuje meczu pomimo wysłania przypomnienia. Szukam rywala
-
3 Liga B
14 kolejka. 18.11.2025
Huta Jazz : FC Belzacka II
Zespół Huta Jazz nie akceptuje meczu. Wysłane przypomnienie. Szukam innego rywala -
2 liga
Kolejka 7 - 09.11.2025
soints (b) : FC CygankaNiestety soints nie akceptuje zaproszenia
. -
2 liga
Kolejka 3 - 03.11.2025
soints vs ✩Kolejowy Klub Sportowy✩Czekałem z nadzieją, że mecz dojdzie do skutku. Pisałem z prośbą o akceptację meczu. Niestety nadal wisi zaproszenie.
-
II Liga
Kolejka 19 - 25.11.2025
soints (b) : Andrus (b)Zaproszenie wysłane, PW wysłane. Szukam nowego rywala.
-
3 Liga B
Kolejka 20 27.11.2025FLBZ - FC Belzacka II
FLBZ nie akceptuje MT, wysłane przypomnienie, szukam nowego rywala
Edit. Mecz rozegrany w formie symulki FC Belzacka II : FLBZ 7:0
-
II Liga - zespół soints z powodu walkowerów zostaje usunięty z LT, śmiało można szukać innego rywala na mecz.
-
Kolejka 26 - 06.12.2025
FC Zmarnowane Talenty : Huta Jazz (b)Mimo wymiany wiadomości i kilkukrotnej próby wysłania zaproszenia Kosa odrzuca je i ma tego dnia już zajęty terminarz. Szukam rywala bo nie da się z nim dogadać.
-
IVC liga, 1 kolejka 01.01.2026
GKS Andrzejewo - FC Rokita - brak akceptacji zaproszenia klubu FC Rokita, wysłane przypomnienieEdit. Zaproszenie zostało zaakceptowane

-