Moje cele na 2019?
- Przeżyć, wytrzymać, wygrać puchar mistrzów, dojść do ekstraklasy i przede wszystkim - TOP1 ELO.
POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: FINAŁ!
-
mm2 -
2. Januar 2019 um 22:27 -
Geschlossen
-
-
Awans do ekstraklasy konieczne
-
Moim celem jest awans i wygrana Ekstraklasy, dogonienie czołówki, rozbudowa infrastruktury i zdobywanie trofeów oraz dobra zabawa z FCup

-
Celem jest awans do ekstraklasy i zbudowanie jak najmocniejszego składu dzięki trenowaniu juniorów. Drugi cel to jak najlepsze reprezentowanie BTF w lidze towarzyskiej

-
Rozbudowa infrastruktury, stopniowe budowanie silnej drużyny i osiąganie możliwie najlepszych wyników.
-
Wygranie ekstraklasy
-
Zdobyć mistrzostwo Ekstraklasy

-
Zbudować silny, solidny skład, potem rozbudować stadion wraz z infrastrukturą na jak najwyższy poziom i powoli piąć się w szczeblach ligowych, aż do ekstraklasy

-
Cel ---> zdobycie potrójnej korony.
-
Przede wszystkim jak u większości rozbudowana infrastruktury, stadion na koniec roku na poziomie 35-40 tys, rozbudowa infrastruktury, wszyscy pracownicy na 10 poziomie i miłe spędzanie wolnego czasu na rywalizacji
Co to przyniesie? Mam nadzieję,że powiedzmy 1 ligę!
A w późniejszym terminie być może powrót do ekstraklasy! -
Chciałbym awansować do możliwie najwyższej ligi i piąć się jak najwyżej w rankingu.
-
Jeśli chodzi o moje priorytety na ten rok to zwycięstwo ekstraklasy i ścisła czołówka ELO.

-
Mój cel w Futbolcup na 2019 rok?
Osiągnięcie czegoś, czego nie udało mi się osiągnąć w starej edycji Futbolcup, a mianowicie awans do Ekstraklasy. Ponadto, powrót do TOP 20 ELO i utrzymanie tego
-
dobrze się bawić i wygrać wszystko co się da

-
Postawić czoła najlepszym drużynom oraz awansować do ekstraklasy, mając przy tym wyśmienite zarobki
-
Awans do Ekstraklasy !
-
Chciałbym wylądować w bogatej ekstraklasie,
Zamiast cały czas dorabiać na kasie.
Znaleźć świetnych zawodników,
Sprawiających mi świetnych wyników.
Chciałbym cieszyć się tą grą cały rok,
Udział w tym turnieju będzie czymś bardzo OK!
-
Witam
Dopiero zaczynam zabawę i jestem w klasie B . Moim zadaniem ( życzeniem ) na 2019 rok jest awans do ekstraklasy i walka w pucharach
Oczywiście dopiero się uczę ale idzie mi to nawet całkiem dobrze .Zobaczymy co z tego się urodzi . Powodzenia dla wszystkich i spotkania na boisku w ekstraklasie !!! 
-
osiąganie jak najlepszych wyników mój cel to dostanie się do ekstraklasy
-
Moim głównym celem jest awans do ekstraklasy oraz wygrać jakiś specjalny turniej.
-