Normal yapılacak sohbet bulamayıncabu konuyu açtım her telden sohbet edelim istedik
Ee neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor nasılsınız
Menajer: ^mersinli^
takım adı: RakipNerde
futbolcup.net
Ben kendim şahsen iyiyim hamdolsun Oyunda da şuan güzel ilerliyorum, kendi çapımda güzel oyuncular aldım ilk 11'imi iyi oyuncularla kurdum. Heyecanlıyım da biraz şu yılbaşı turnuvası için kazanmak istiyorum rakiplerim güçlü işim zor :))
Bende toparlamaya çalışıyorum ama yine aktif göremiyorum
futbolcup.net
Çoğu takım transfer pazarında aktif değil zaten hele 2.amatör takımları için oyuncu almak çok zor.
Eski günlerimizle karşılaştırdığımızda her gün üstüne koyarak gidiyoruz. Yavaş artış gösterdiğimiz için dikkat çekmiyor olabilir ama bunu biz gerek sistemden gerek arka plandan görebiliyoruz. Yeni gelen güncelleme ve Yapılmakta olan mobil uygulama ile çok büyük bir artış göstereceğiz. Daha fragmandayız
Hazırlık maçı turnuva yaparlarsa alamayacakları futbolcu kalmaz bizde öyle geliştik bir anda hepsi olmaz zaten biz süperlige çıktığımız gibi amatöre geri dönüyorduk daha iyi futbolcu geliştirme için
futbolcup.net
Sonunda lige atandık 19 şubat ilk maçım en alt lige doğru gerileyip ordan ilerleme hedefim gençler ve bütçe toparlanmış olur bakalım süper lige nasıl çıkacağız :))
futbolcup.net