KREDİ KAMPANYASI | 14.02.2019 - 28.02.2019

• Merhaba arkadaşlar , 14 Şubat 2019 itibari ile Kredi alana Oyun parası kampanyamız başlamıştır.

Kampanya 14 Şubat 2019 00:00 - 28 Şubat 23:59 saatleri arasında geçerlidir.

Aldığınız kredileri , menajer adınız ile beraber bu konunun altına , veya İnstagram : futbolcup_tr adresimizden mesaj olarak bildirebilirsiniz.

Oyun paraları yatmadan önce bildirilen hesapların kredi alımları incelenip daha sonra paraları yatırılacaktır.

İLK KREDİ ALIMLARINDA ;

1500 KREDİ

30 M

1000 KREDİ

20 M

500 KREDİ

15 M

250 KREDİ

6 M

100 KREDİ

2.5 M

50 KREDİ

1 M

BU TARİHLER ARASINDA İKİNCİ KEZ KREDİ ALIMI YAPANA ;

1500 KREDİ

65 M

1000 KREDİ

45 M

500 KREDİ

32.5 M

250 KREDİ

11 M

100 KREDİ

6 M

50 KREDİ

2.5 M

AYNI TARİHLER İÇERİSİNDE 3. KREDİ ALIMINIZDA ;

1500 KREDİ150 M
    1000 KREDİ95 M
    500 KREDİ75 M
    250 KREDİ30 M
    100 KREDİ25 M
    50 KREDİ10 M

2 ve 3 kez kredi alımlarınız olduğunda kredi miktarları birbirinden farklıysa ona göre ücret yatırılacaktır. yukarıdaki 2.tablo ve 3.tablo 1. kredi alımı ile 2 ve 3. kredi alımı aynı olan kişiler için geçerlidir.

Saygılar

Futbolcup Türkiye Ekibi

3 Mal editiert, zuletzt von Marques (13. Februar 2019 um 20:59)

• Mart 5 ne kadar olsa olmaz mı? Daha maaş almadık :)

Bunu düşündüğümüz için süreyi 2 hafta tuttuk , fakat böyle dediğiniz için ve maaşların çoğu ay başlarında alındığı için süreyi uzatma şansım var.

Daha dun 1500 credi aldim sunu daha once paylassaydin be admin

Dün paylaşsaydım eğer , ondan önceki gün kredi alan biri admin yeni kredi aldım neden dün paylaşmadın derdi. bunun sonu yok :)

• Bunu düşündüğümüz için süreyi 2 hafta tuttuk , fakat böyle dediğiniz için ve maaşların çoğu ay başlarında alındığı için süreyi uzatma şansım var.

Dün paylaşsaydım eğer , ondan önceki gün kredi alan biri admin yeni kredi aldım neden dün paylaşmadın derdi. bunun sonu yok :)

Teşekkür ediyorum iyi oldu bu

• Admin kardeşim, 6 aydır oyundayım. Bir çok kez kredi yüklememe rağmen altyapıyı tamamlamak için para toplamaya çalışıyorum. Durum = Kredi var , para yok oluyor. Şu krediyi paraya çevirme imkanı olsa da ( misal 25 kredi = 1 milyon ), turnuva veya hazırlık maçı beklemek zorunda kalmasak ??? Devamlı hale gelse .

• Admin kardeşim, 6 aydır oyundayım. Bir çok kez kredi yüklememe rağmen altyapıyı tamamlamak için para toplamaya çalışıyorum. Durum = Kredi var , para yok oluyor. Şu krediyi paraya çevirme imkanı olsa da ( misal 25 kredi = 1 milyon ), turnuva veya hazırlık maçı beklemek zorunda kalmasak ???

+1

bencede

Futbolcup TR Admin

• Admin kardeşim, 6 aydır oyundayım. Bir çok kez kredi yüklememe rağmen altyapıyı tamamlamak için para toplamaya çalışıyorum. Durum = Kredi var , para yok oluyor. Şu krediyi paraya çevirme imkanı olsa da ( misal 25 kredi = 1 milyon ), turnuva veya hazırlık maçı beklemek zorunda kalmasak ??? Devamlı hale gelse .

Mantıklı

pek mantığı olmayan bir öneri bu şekilde olursa belli zaman sonra insanlar oyuncu yetiştirmenin önemini kaybeder oyuna bağlılık azalır kredı yukle paraya çevir sonu olan oyunlarda geçerlidir genellikle futbolcup ta boyle bır durumda emeğin anlamı kalmaz futbolcup u futbolcup yapan beklemektır emektır para oyuncu yetıstırıp satıp para kazanmaktır lıg macı hasılatıtır vs vs. diğer türlü gerçeklikten uzaklaşır diye düşünuyorum yinede her fikre saygım var ancak lıg sampıyonlarına odul olsa mesela sponsorluk anlasması yaparken lıgte sampıyonluk durumunda +2 mılyon +5 mılyon gıbı anlasmalar olsa dahada gercekcı ve zevklı olur dıye dusunuyorum

• [/quote]pek mantığı olmayan bir öneri bu şekilde olursa belli zaman sonra insanlar oyuncu yetiştirmenin önemini kaybeder oyuna bağlılık azalır kredı yukle paraya çevir sonu olan oyunlarda geçerlidir genellikle futbolcup ta boyle bır durumda emeğin anlamı kalmaz futbolcup u futbolcup yapan beklemektır emektır para oyuncu yetıstırıp satıp para kazanmaktır lıg macı hasılatıtır vs vs. diğer türlü gerçeklikten uzaklaşır diye düşünuyorum yinede her fikre saygım var ancak lıg sampıyonlarına odul olsa mesela sponsorluk anlasması yaparken lıgte sampıyonluk durumunda +2 mılyon +5 mılyon gıbı anlasmalar olsa dahada gercekcı ve zevklı olur dıye dusunuyorum[/quote]

kesinlikle katılıyorum