Angepinnt FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
-
-
Oguzhan Ozen schrieb:
Olabilir 42 -
-
-
-
AkinUzgul schrieb:
Bide bi sorum olucak arkadaşlar. Mesela benim kalecimin top yakalamasi 990.5 antrenman versem çoğalır mi 1000e kadar çıkar mı? 2 gün antrenman verdiğim hâlde hâlâ 990.5 de anlamadım.
990 da kalsın diğer antremana geç -
AkinUzgul schrieb:
Şevket schrieb:
AkinUzgul schrieb:
Bide bi sorum olucak arkadaşlar. Mesela benim kalecimin top yakalamasi 990.5 antrenman versem çoğalır mi 1000e kadar çıkar mı? 2 gün antrenman verdiğim hâlde hâlâ 990.5 de anlamadım.
990 da kalsın diğer antremana geç
Fitness veriyorum şimdi
Tamam 1000 olacak diye uğraşma güç kaybı olur -
RedForever schrieb:
Şurda 10 mesaj kalmış bari bisiler konusunda cekilisi bugun yapsin admin:)
10 mesajmı kaldı -
-
AkinUzgul schrieb:
Beceri 989.5 ve altında ise antrenman beceriyi artırır. Üstünde ise antrenman vermek zaman kaybı olur, başka beceriyi geliştir.
Beceriyi 1000 yapmak istiyorsan, becerinin olduğu kampı seç ve rezerve et. Kampta bulunan her bir beceri kamp sonrasında 1% artıyor.
Bazı iddialı oyuncular beceriyi 980 de bırakıyor. Çünkü oyuncu 40 küsür yaşına gelene kadar 20 den fazla kampa gidiyor. Oyuncunun gücünü max verimli şekilde ilerletiyorlar. -
-
-
-
Marques schrieb:
ilk başta 12.yorum çıkmıştı fakat o yorum benim olduğu için tekrar çektim. Ama birdahakine kazanırsam alırım haberiniz olsun.
KAZANAN ŞANSLI KİŞİ ;
3.SAYFA 20.YORUMU İLE:
MustiSRSY
Tebrik ederim hayırlı olsun -
-
-
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0