Angepinnt FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
Mutlu43 schrieb:
Hadi bakalım kur millet daha bir oyuncuya çok para istiyor
Çok da güzel kurdum valla dmdmsdjsm -
-
Mutlu43 schrieb:
Iyi bakalım daha güzeli kurmani isterim ben aldım 380 19 yaş 200.000 şimdi yaş 26 550 oyuncunun emekli olduğu zama. Rahat 750 olur
Masallah -
-
-
-
-
-
-
-
Aramızda scripti kullanan kaç kişi var?
-
-
-
Mutlu43 schrieb:
Hadi bakalım bugün gelecek mi or 70 lik gerçeği hiç gelmedi ama 16 yaş
Hadi hayırlısı. -
Mutlu43 schrieb:
Ben kullanmıyorum
Ben bu scripti, oyun oynarken işimiz kolaylaşsın diye oyun için ek özellikler ekleyerek geliştirdim. Fakat tr serverinden ne bir öneri/istek veya hata ile ilgili herhangi bir duyum bile almadım. Açıkçası sizler için gönüllü olarak bu scripti hazırladım fakat hiç bir reaksiyon alamamam tr serverinin bittiğini gösteriyor. Üzülerek söylemem gerekirki eğer scripte yeni versiyon gelirse türkçe desteğini kaldırmak zorunda kalacağım. -
-
criyessei.8080 schrieb:
Mutlu43 schrieb:
Ben kullanmıyorum
Ben bu scripti, oyun oynarken işimiz kolaylaşsın diye oyun için ek özellikler ekleyerek geliştirdim. Fakat tr serverinden ne bir öneri/istek veya hata ile ilgili herhangi bir duyum bile almadım. Açıkçası sizler için gönüllü olarak bu scripti hazırladım fakat hiç bir reaksiyon alamamam tr serverinin bittiğini gösteriyor. Üzülerek söylemem gerekirki eğer scripte yeni versiyon gelirse türkçe desteğini kaldırmak zorunda kalacağım.
Hazırladığınız için öncelikle teşekkür ederim ancak script antivirüs programlarından geçemiyor yani kullanamıyorum, kaspersky üyeliğim var internet üzerinden indirilen her şey önce taranıyor virüs benzeri yazılıma sahip ise bilgisayar belleğine almıyor, scripti kullanamadığım için script hakkında yorumdada bulunamıyorum ayrıca benim gibi sebeplerden ötürü kullanamayanlarda vardır elbet.Eğer bir güncelleme ile bu sıkıntıyı çözerseniz kullanıcı fikirlerimi size sunabilirim -
Mutlu43 schrieb:
Aynen hayırlısı bakalım or bekliyorum gece gelir inşaallah
OR ummadığın anda gelir. ben 16 yaş olmayanalrı kovup duruyorum. bi forvet geldi 55 lik 17 yaş onu aldım -
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 4
4 Besucher