Angepinnt FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
Dilovası schrieb:
AkinUzgul schrieb:
Uefa paralari ne zaman yatar? Bu 5. sormam heralde paraya ihtiyacım var oyuncu alacam
UEFA paraları yatırıldı arkadaşlar. Güle güle kullanın
herkesinmi yatırıldı ?Menajer: ^mersinli^
takım adı: RakipNerde
futbolcup.net -
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Bazı takımların profiline bakmaya çalışınca kulüp bulunamadı diye yazı çıkıyor bunun sebebi nedir telefondan oyuna girdiğim için olabilir mi
Telefonla girdiğiniz için değil , Takımlara 10 gün girmeyince takımlar inaktif olur ve profillerine girilmez. Ya böyle bir durumla karşılaştınız ya da silinen bir takımın profiline girmeye çalışıyorsunuz.
Takım maçlara çıkıyor sanırım oyuna girmediği için olmuş olabilir. Teşekkürler -
-
Benim menajer ismi yazılıp yazılmadığı alakası yok madem kendini hala haklı olarak görüyon bende kendimi savunayım o zaman senin keyfine göre ben buraya girmiyorum istediğim zaman girer istediğim zaman çıkarım o lafında hata var hala kabul etmiyorsun sizin keyfinize göre diyorsun ya bende aynısını sana yazarım bir birimizi kırmış oluruz keyif meselesine dönüşmesin benceMenajer: ^mersinli^
futbolcup.net -
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Bazı takımların profiline bakmaya çalışınca kulüp bulunamadı diye yazı çıkıyor bunun sebebi nedir telefondan oyuna girdiğim için olabilir mi
Telefonla girdiğiniz için değil , Takımlara 10 gün girmeyince takımlar inaktif olur ve profillerine girilmez. Ya böyle bir durumla karşılaştınız ya da silinen bir takımın profiline girmeye çalışıyorsunuz.
Takım maçlara çıkıyor sanırım oyuna girmediği için olmuş olabilir. Teşekkürler
menajer adını yazarsanız gerekli kontrolleri yapabilirim.
Menejer ismini göremiyorum takım adı SV. Werder Bremen -
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Takım maçlara çıkıyor sanırım oyuna girmediği için olmuş olabilir. Teşekkürler
menajer adını yazarsanız gerekli kontrolleri yapabilirim.
Menejer ismini göremiyorum takım adı SV. Werder Bremen
menajer ismi : delhost
bu takımı multiden dolayı silmişim , o yüzden giremezsiniz profiline.
Cevap için teşekkür ederim -
Forumda işim kalmadı benim artık oyunda hala devam edecem
Bir özür beklerken suçlu ben oldum musty arkadaş hariç hepsi sustu neyse konum büyütmek değil yapılan tavır hareket emir kipli olduğu için foruma girmemeye karar verdim
menajer isminide yazmamış olabilir hata yapanada fırça atar gibi davranmaması gerekiyor burası askeri kampı yada işyeri değil siz dedinizmi şu kişiler yazmamış yazın diye ödül falanda istemiyorum artık
HoşçakalınMenajer: ^mersinli^
futbolcup.net -
-
-
Oguzhan Ozen schrieb:
MVP schrieb:
Özel turnuva kısmında Avrupa ligi (260) turnuvası var o turnuvaya nasıl katılabiliyoruz
süper ligde avrupa ligine katılmak için belirli sıralamalar var o sıralamalarda olman gerek
1. sıradaki şampiyonlar ligi
2-3-4-5. sıradakiler de avrupa kupası için kstılım belgesi alabiliyor
ama turnuva 2.amatör lig süper lig arası gözüküo -
-
-
-
-
-
-
Tersinli schrieb:
tüm ayların en hayırlı 3 aylara girmiş bulunmaktayız herkesin regaip kandili mübarek olsun
Amin -
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 3
3 Besucher