Angepinnt FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
Marques schrieb:
Oguzhan Ozen schrieb:
Ödül sana çıksın diye uğraşıyorum ben @Marques
ödül çıkmasına gerek yok ben kendimi ödüllendirebilirim
-
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Marques schrieb:
Oguzhan Ozen schrieb:
Ödül sana çıksın diye uğraşıyorum ben @Marques
ödül çıkmasına gerek yok ben kendimi ödüllendirebilirim
tabiki öyle birşey yapmıyorum , bu gülücük biraz imalı geldi
İma etmedim ama senin de ödüllenmek hakkın tabi ki hakkını almalısın -
-
DeLiCe schrieb:
Çorbada tuzumuz olsun.Selam herkese.Burada en çok sevdiğimiz şey olan futbol konuşabiliriz.Bir fenerbahçe li olarak GS maçını izleyeceğim birazdan.Yorum yapabiliriz burada.
Aleyküm selam aynen bende bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum -
-
-
-
Oguzhan Ozen schrieb:
Dostlarım baktım da günlerdir @Marques in makaleleri güncellerden inmiyor... bu konuya el atmak istiyorum
rica etsem oylarmısınız?
futbolcup.net/#/index.php?w=34…672463&pos=0&_=1550173146
Oylayalım -
-
AkinUzgul schrieb:
Şevket schrieb:
Tüm turnuvalarda ki tahminlerim hepsi tutmadı sanırım
Bundan sonraki skor tahminlerinde her maça 2-1 dersen rahat 1 2 tanesi tutar bence
Galatasaray'a verdim 2-1 yener diye ama benfica yeniyor -
Oguzhan Ozen schrieb:
Şevket schrieb:
AkinUzgul schrieb:
Şevket schrieb:
Bundan sonraki skor tahminlerinde her maça 2-1 dersen rahat 1 2 tanesi tutar bence
Galatasaray'a verdim 2-1 yener diye ama benfica yeniyor
bitti maalesef hocam
Bitti maalesef artık rövanşta yener -
Marques schrieb:
Oğuzhan flood yapma.
Kredi kampanyamızı başlattıktan sonra gün içerisinde 20 bini geçen bir kredi alımı oldu.
Çok iyi ben de 3000 yada 4500 kredi alacağım böyle ödüllü olunca oyun sahipleride mutlu olur oyuncularda -
-
Marques schrieb:
Reklam planlaması yapıyorum , istesem şuan reklam yaparım fakat şuan gereksiz buluyorum. Mobil uygulama ile reklam yapacağım.
Sene sonunda 300 400 onlineyi göreceğiz İnşallah.
İnşallah oyunumuz daha da gelişsin -
AkinUzgul schrieb:
Şevket schrieb:
Şampiyonlar ligi tahminlerinde arkadaş kurbanı oldum yoksa tutuyodu real maçım da
Tüh geçmiş olsun şampiyonlar ligi tahminlerim de tutmadı -
Marques schrieb:
Ben mimarlık öğrencisiyim , derslerim çok yoğun. Sabahlara kadar çizim yaptığım oluyor , bu tempoya uzun süre ayak uydurmam mümkün değil. yeni gelecek olan 2 arkadaşa işleri öğretip devredeceğim , arka planda çalışmalara devam edeceğim ben. Reklam , Multi hesaplar , Para yatırma , Oyunun destek kısmı vb. şeylerle ilgileneceğim. Oyunun içinde olacağım gene , fakat sizinle bu kadar vakit geçiremem.
Herşeyden önce derslerin tabi ki -
Marques schrieb:
Benim arka planda çalışmam daha iyi arkadaşlar , oyunla ilgili sorunlar daha çabuk çözüme kavuşacak.
Gerek hatalar , gerek çeviri yanlışları , gerek ödüllerin çabuk yatması ve Büyük çaplı etkinlikler üzerinde daha fazla durabileceğim. Oyunu her anlamıyla tanıyorum ve biliyorum , Gene etkinlikleri ben tasarlayacağım ben düşünüp ben karar vereceğim fakat size ulaştırma , sizinle iletişim halinde olacak kişiler yeni arkadaşlar olacak. Şuan hem sizinle iletişim kurup , hem etkinlikleri düşünüp onları kurup düzenleyip ilgilenip , arka planla ilgilenmek olmuyor. Bir yere gitmiyorum gene burdayım , Sürekli takip edeceğim herşeyi , bu kadar yakın olamam sadece o kadar. Benim arka plana geçmem daha faydalı olacak. Oyunun teknik ve destek kısmı hızlanacak.
Haklısın oyun için bunlarda gerekli -
Oguzhan Ozen schrieb:
herkese hayırlı geceler yarın erken kalıcaz
Hayırlı geceler -
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0