Ahmet wrote:
Sabahları Sınavlara girmeden önce sağlam bir kahve içerseniz faydası olur. Dikkatiniz dağılmaz arkadaşlar. Başarılar .
Deneyecem abi bunu

Ahmet wrote:
Sabahları Sınavlara girmeden önce sağlam bir kahve içerseniz faydası olur. Dikkatiniz dağılmaz arkadaşlar. Başarılar .
AkinUzgul wrote:
Ahmet wrote:
Deneyecem abi bunu![]()
Oguzhan Ozen wrote:
AkinUzgul wrote:
Ahmet wrote:
Deneyecem abi bunu![]()
Bize en yakın kahveci nerede![]()
Gençfenerbhçe wrote:
Hayırlı gunler arkadaslar nasılsınız
balgatlı wrote:
Arkadaşlar 10. ve 11. hafta tahmin ödülleri yatırıldı mı sizlere ? Bana sadece 3 m yatmış. Bir tahminim gözden kaçmış olabilir.
İyi oyunlar herkese
hatser wrote:
SElamun aleyküm arkadaşlar bu cadılar bayramı turnuvasında 1. oldum ama ödül yatırılmadı bir bilgisi olan var mı ?
oziboz wrote:
hatser wrote:
SElamun aleyküm arkadaşlar bu cadılar bayramı turnuvasında 1. oldum ama ödül yatırılmadı bir bilgisi olan var mı ?
ALEYKÜM SELAM
hiç birşey anlamadım o turnuvadan son üçe kalmıştım yenildim üçüncülük dördüncülük maçı yapmayı beklerken final maçında sistem oyunu vardıödül filanda alamadık. garip bişeydi
![]()