,,Raging Bull wrote:
bravemertxox wrote:
oziboz wrote:
bravemertxox wrote:
Selamlar.Yetiştirmekte olduğum genç oyuncumla yakında sözleşme imzalamam gerekecek kontrat sonu 11.11 diyor ya.Ben 11 kasım olmadan mı sözleşme imzalamam lazım yoksa 11 kasım günü son antremanı da aldıktan sonra sözleşme imzalayabilir miyim?
henüz bir gençle sözleşme imzalamadım ama geçenlerde formda bir yerde okumuştum sözleşmeyi bir gün önceden imzalayın filan yazıyordu. yani 11.11 de gençlikten çıkıyorsa 10.11 de imzalamalısın.![]()
Teşekkürler
Bu doğru değil. Benim oyuncum ayın 11’inde gençlikten çıkıyorsa ayın 11’inde aldığı son antremandan hemen sonra sözleşme imzalıyorum. 1 gün önce sözleşme imzalarsan genç oyuncunun gençliği 1 gün önce bitmiş olur. Halbuki 1 gün daha genç kalsa antreman puanı 3 katı artmaya devam edecek gençliğinin son gününde. 1 gün öncesinde imzalayanlar genellikle oyuncuyla sözleşmeyi kaçırmayayım oyuncu kaçmasın mantığında olan kişiler. Ben son gün sözleşme imzalamanı öneriyorum, ama dikkatli ol unutursan bir sonraki gün oyuncuyu kadronda göremezsin, çünkü kaçmış olur. İyi oyunlar![]()
formda okuduğum bir yazıdan yola çıkarak öyle söyledim. sizin söylediğinizde mantıklı tabi. ayın 11 inde oyuna girerim imzalarım dersen sorun yok. ama unutma bir günlük antreman için 100 günlük emeğin kanatlanıp gitmesin avuçlarından