Hayırlı geceler
FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
Günaydın mı desem iyi geceler mi desem bilemedim

Bana ikisi de uyar

-
hayirli sabahlar....Allahin rahmeti bereketi üzerinize olsun sevgili dostlar
Allah razı olsun.Hayırlı günler arkadaşlar.

-
hayırlı olsun
-
Abilerim kardeşlerim yana yakila oh mevkii oyuncu ariyorum varsa elinde olan yardimci olabilir misiniz?
OH 280 21 ister misin
-
-
Abilerim kardeşlerim yana yakila oh mevkii oyuncu ariyorum varsa elinde olan yardimci olabilir misiniz?
kaçlık arıyorsun hocam
-
Hayırlı günler ve Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar.
-
Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar
-
Kandiliniz Mübarek olsun

Mobil uygulama için çok fazla başvuru olur diye düşünmüştüm ama kimse yanaşmamış , herkes İOS mu kullanıyor? ya da uygulamayı mı merak etmiyorlar

1-2 güne belki sayı artar hafta sonu etkisiyle
ben IOS kullandığım için başvuramadım

-
22 mesaj kaldı , isteyen yok anlaşılan 1000 olsa bile vermeyecem bu ödülü bu gidişle

o zaman 21 kalsın

-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.

-
ödül kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yeni ödül için bol şans herkese
-
Arkadaşlar iyi oyunlar,
Yönetim 19 Mayıs için de 23 Nisanda olduğu gibi bir turnuva organizasyonu yapacak mı biliyor musunuz?
-
Oyuna dönüp donememe kararsızlığında kaldım son durum beni biraz üzdü turnuvama ne katılan oldu nede soran aynı şekilde hazırlık maçı gelir olmaması takımı sıkıntıya sokar halbuki ben daha iyi uğraş sonrasında size katkım olur dedim ama oyuna çok fazla ilgi olmayınca bu duruma gelmiş
-
Eyvallah teşekkür ederim hepinizi çok sevdigimden dolayı bırakmadım
forumda hep yazıyorum ahmet abinin dediği gibi herkes beni forum dan tanıdı belkide takımımı bilmeyenler bile var -
bi ara haftada 1 futbolcup gazetesi çıkarıodu oğuzhan o iş niye durdu
-
DD DD DD DD DD DD DD DD
kolay gelsin bendeki oyuncular işine yaramaz o yüzden yazmıyorum bile
-
Arkadaşlar beklenen an gelmiş hepimize hayırlı olsun oyunun mobil sürümü admin arkadaşımızında belirttiği gibi çıkmış ios sürümünü biraz inceledim güncellemelerde daha da iyi olacaktır.
Bizler varsa hatalar onları yöneticiler ile paylaşalım zamanla her şey yoluna girecektir.
-
Ben alıştım güzel ilk başlarda tabiki neyin nerde olduğuna zor erişim saglarsin fakat elin alistimi daha hızlı olduğunu göreceksin
-