Maç başına ortalama kaç gol (Her iki takımin toplam skoru) olmalidir? Her iki tarafta da ne kadar fazla gol atılırsa, Öne geçen Takım o kadar çabuk değişir ve oyun daha heyecanlı hale gelir. Ancak, daha fazla Gol aynı zamanda gerçekçi değildir.
Takip ettiğim bir çok ligde maçlar genel olarak 3-4 ortalamasında bitiyor. 5-6+ gollü maçlar hele ki karşılıklı çok ender görüyoruz. Bence zevkler kadar gerceklilikte temel alınsın.
6 dedim ama bu iki takımın attığı toplam gol sayısı fazlasıda aşırıya kaçar diye düşünüyorum gerçeğe uyarlanirsa eğer süper lig fiksturleride örnektir ortama en fazla gol 4 ile 6 arası fazlasınada şahit olmadım çok nadir
Menajer: ^mersinli^
takım adı: RakipNerde
futbolcup.net
katilim payı
anketlerin devam etmesi çok iyi olur oyuna katkı sağlar...
bir teklifim var ama uygun mu bilmem ..
şampiyon olan takımlar ile ligi 2 ve 3'ncü olarak bitirip bi üst lige çıkan takımlara ayak bastı yada başka bir deyişle promosyon verilebilirmi?
bana görede 4 gol daha gerçekci cünkü fazlası olursa gerçekle bağdaşmaz gerçeklede bağdasması lazım
Burada üyelere fikirleri sorulmuş farkındaysanız, oyunun geleceği kimsenin canı nasıl isteyerseye kalmamalı, ortaklaşa bir fikir birliğiyle en doğruyu bulmamız gerekiyor hep beraber oyunun daha güzelleşmesi için bana göre.
2019 yılında tüm liglerde maç başına atılan goller ortada.Her yıl yapılacak güncelleme bir öncekinin istatistiğine göre düzenlenebilir.
2018 yılında avrupada liglerde maç başına atılan gol sayısı, oyunun 2019’daki güncellemesinin temelini oluşturması gibi.
Bu konuda oy kullanmadım.Çünkü bence en doğru olan her iki takımın diziliş ve taktik anlayışına göre bir fark olmasıdır.Sizden çok güçsüz bir takıma 10 tanede atabilirsiniz,sizinle yakın takımla berabere kalıp yenilebilirsinizde.Önemli olan sonuçların dengeli olmasıdır.M.City ile Chelsea arasında ki maçı hatırlarsak birbirine yakın takımlar arasında da 6 farklı sonuçlar alınabileceğini görürüz.Bu bize Chelsea takımının çok güçsüz olduğunu değil yanlış taktik,formsuz futbolcular ve kulüp içi huzur bozukluğu olduğunu gösterir.Ama bu sonuç onların çok güçsüz olduğunu göstermez.Yani bunun ortalaması nasıl alınır bunu bilmiyorum.Bildiğim ve savunduğum tek şey varsa diziliş ve taktik olarak üstünseniz çok farklıda kazanabilirsiniz.Bazen sürprizler olmaz mı evet olur.Ama çok sık olursa,nasıl menajerler kovuluyorsa bizimde bir menajer olarak pılımızı pırtımızı toplayıp bu oyunu terketmemiz gerekebilir.Bunun için bu denge oyun ayarlarında iyi kurgulanmalıdır diye düşünüyorum.Saygılarımla..