Yandi zaten abi
belli akın gercı mezun oldugunda hastalarınada Allah yarımcısı olsun ![]()
Yandi zaten abi
belli akın gercı mezun oldugunda hastalarınada Allah yarımcısı olsun ![]()
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
aleykum selam kardesım sanada hayırlı sabahlar
Selamunaleykum beyler bana ya 3 genç kaldı gelenlerde 18 yaş 30 güç sizler hadi bakalim
7 tane var bende hiç iyi degiller
Genc oyuncu gelmiyorki 7 tane var yenileri gelmesi icin bazilarini kovmammi gerek
En fazla 7 kov gelsin.
Evet iyi gelmiyor artık bende koyuyirum seni namizsiz diyirum ![]()
Kovdum 3 tane biraz gelistirmistim ama or 2 tabe 1 tane dd en fazla 350 gucunde cikicakdi belki oh ile fo gelir diye kovdum
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun..sehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim
hepinizi saygıyla selamlıyorum
İlk olarak turnuvamızı ben kuruyorum
25m turnuva için katılımlar başladı beyler
[Blockierte Grafik: https://i.hizliresim.com/r1LN37.png]
NOT TURNUVAYI KLANDAKİ DOSTLARIMIZ ARASINDAN KURA İLE SEÇECEĞİM
tşk ederiz başkanım..Allaha emanet ol saygılarımla
klanimiza katılan tüm yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...başarılarınız daim olsun
kimseciklerde yok....nobet de geçmez artik
Evet iyi gelmiyor artık bende koyuyirum seni namizsiz diyirum
iyi hoş da arkadas gelenı gelırsıtr sat neden kovarsın kadron varsa bence kovmak gereksız kı kadron yoksa bıle kovmayın bence gelıstır sat bana 2 kl cı geldı or-ol-dd-dı-fo gelenler bunlar aralarında baya ıyıde vardı kotude kredı kullanmadan gelıstırıyorum suan bakalım ne olacak genclık bıtımınde
en erken 27.06.2019 bu tarıhte bıten var dı oda suan ıyı yollarda devam 300 civarı cıksa yeter pazara koyar satarım
Herkese gunaydin bu sene kim şampiyon olr sizce gs alırmi
Herkese gunaydin bu sene kim şampiyon olr sizce gs alırmi
benım dusuncem ege bu hafta Konyaspora takılrısak Beşiktaş olur
ama öle bir durumun olmayacagını bılıyorum Fatih Terim faktrörü baskın cıkacaktır son macları cok ıyı organıze edıyor başakşehir 1 mac kaybeder veya bır mac berabere kalacaktır.
bu arada Fenerbahçenin durumuda cok sıkıntılı son macları kumede kalma mucadelesı verecek takımlar
umarım kotu seneryolarla bıtmez lıgımız
ŞAMPİYON GALATASARAY YAZDIRACAĞIZ
Galatasaray son duzlukde iyi ama belli olmaz bu is futbolcularda bitiyor bu seneki durum biraz daha farkli cunku zor deplasmanlarimiz var rize konya sivas icerdeki maclarimizda kolay degil bekleyip gorecegiz
O sene bu sene şampiyon beşiktaş ![]()
395 guç oh 21 yaş
395 güç di 21 yaş
435 güç dd 24 yaş
Tamamina kaç para verirdiniz sayin hocalarim alsaniz
Su an pazar fiyatlarini düşünün
O sene bu sene şampiyon beşiktaş
Benimde düşüncem Beşiktaş’ın şampiyon olacağı yönünde