ELVEDA FUTBOLCUP

• Futbolcup son kez elveda ....
    2007 yılından beri içinde olduğum Futbolcup ailesine veda ediyorum vedanın sebebi şahsi işlerimden dolayıdır. Geçen zamanda iyi ve kötü günlerimiz oldu güzel anılar ile bu oyuna veda ediyorum. Bir çok iyi insanlar tanıdım KIZILTAN SK Murat abi ile fc- altunyaprak Ümit kardeşimin her zaman yeri ayrıdır. Beni seven saygı gösteren tüm dostlarıma aynı dileklerimi iletiyorum kırdığım kim varsa hakkını helal etmesini diliyorum ....

Oyunun güzel yere geliyor marques'e desteğe devam edin.

Herkese başarılar emeklerinizin karşılığını almanız dileği ile

Ömer Gök Saygılarım ile ...

Gümbür Gümbür

• Vedalaşmaları pek beceremem doğrusu , ama işte bazen şartlardan dolayı vedalaşmak gerekir. Seninle geç tanıştığımız için üzgünüm , herşeyde vardır bir hayır demekki. Göreve geldiğim günden beri beni sürekli destekleyen , sürekli arkamda olan , nasihatlar veren birinin oyundan eksilmesi tabi ki çok büyük bir kayıp. Oyun tam hareketlenmeye başlarken , mobil uygulama da gelmek üzereyken eski toprak kaybetmek üzücü. Bu oyunda güzel şeyler yaptın , emek verdin uğraştın. bende uğurlamanıı güzel yapmak adına sana özel , büyük bir turnuva kuracağım.
    Belki bir gün tekrar buralarda görüşmek dileğiyle... Sağlıcakla kal.

• Kardeşim, iyiki tanımışım seni . Bu sanal alemde gerçek samimiyeti, gerçek kardeşliği sende gördüm.Bu yüzden senin yerinde hep ayrı kalacak bende. oyun tekrardan açıldığında seni tanımasaydım, kesinlikle oyuna devam etmezdim. tam herşeyi yoluna koymuşken oyunu bırakman gerçekten de büyük hayalkırıklığı yarattı bende. Yine de Yüce Allah'tan hakkında hayırlısını diliyor ve
    bir gün mutlaka aramıza tekrardan dönmeni umuyorum. ÖMER GÖK ile GÜMBÜR GÜMBÜR efsanesi hep içimizde yaşayacaktır..!

• Bazı seyler kelimeler ile anlatılmaz.Bazı dostluklar vardır,arada mesafe de olsa yüzyüze görüşmemiş bile olsanız değeri kelimelere sığmaz.Buraya yorum yazıp yazmamayı düşündüm.Ama senin gibi bir dost ve kardeşime olan saygı ve sevgimi belirtmek adına yazma ihtiyacı hissettim.Oyunu bırakacak olmandan dolayı ne kadar üzgün olduğumu biliyorsun zaten.Ama beni sevindiren tek şey bunun hayırlı bir sebeb için olmasıdır.Bana ve sana benim kadar saygı ve sevgi duyan herkese düşen buna saygı duymak ve herşeyin hayırlara vesile olmasını dilemektir.Bundan sonra da irtibatı koparmayacağımızı umuyorum kardeşim.Bu oyun için yaptıkların için sana bu oyuna değer veren herkes adına teşekkür ediyor,özel hayatındaki gelişmelerin gönlünce sonuçlanmasını tüm kalbimle diliyorum.

En içten saygı ve sevgilerimle..

• Zeki Müren - Elbet bir gün buluşacağız.

Bu benden size gelsin :)

Externer Inhalt youtu.be
    Inhalte von externen Seiten werden ohne deine Zustimmung nicht automatisch geladen und angezeigt.
    Durch die Aktivierung der externen Inhalte erklärst du dich damit einverstanden, dass personenbezogene Daten an Drittplattformen übermittelt werden. Mehr Informationen dazu haben wir in unserer Datenschutzerklärung zur Verfügung gestellt.

Futbolcup TR Admin

• Oyuna yeni başladım ama hizmet eden herkese teşekkür ederim. Veda eden arkadaşımızada bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.
    Manajer :cetinak14
    Takım adı : ASLANCİMBOM14

• Vedalar zordur heleki böyle sanal ortamda birine duyduğun saygı sevgi senin nasıl bir insan olduğunu anlatır hiç tanımadığın birine duyduğun saygı taktire şayan bir davranış ki sen bunu herkese büyük küçük gösterdin öylesine zorluklarla savaşırken şurda çok az da olsa yazılanları okumak insanlarla konuşmak iyi geliyodu lakin bildiğin üzere bende Kardeşim Kaan’a bıraktım o bana sürekli bilgi verdiği için baktım ki gidiyorsun bende sana hem insanlığın hemde adamlığın için teşekkür etmek istedim
    Allah’a emanet ol yolun açık olsun..