Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim
Kelime İle Cümle kur (!)
-
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer gibi
-
merhaba eskiden örnek: super lig 1 de puan durumu,kim şampiyonluk olur,kim küme düşer diye konu vardı şimdi neden yok???
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer gibi kamışmıştı
-