Hep Futbolcup mu konuşacağız Biraz da eğlenmek bizim de hakkımız değil mi
Şimdi size Etkinliğimizi anlatıyorum ;
Ben bir kelime ile başlıyorum , benden sonra yazacak kişi benim yazdığım kelimenin yanına bir kelime daha ekleyip cümle oluşturacak. Cümleleriniz de mantık aramanıza gerek yok , ortaya komik şeyler çıkacaktır , zaten eğlenmek için açtım burayı da. Kurduğumuz cümleleri okuyup eğleneceğimiz ortam umuyorum.
Bu cümlenin sonu gelmeyecek mi ?
- Elbet gelecek , fakat ortalama 30 40 kelimelik cümlelerden sonra yeni bir kelime verip devam edeceğiz. Gerçekten cümlelerin tıkandığı yerde cümleyi kapatıp , yeni bir kelime vereceğim.
Cümleleriniz de kusur aramayın , hatalar olacaktır. YETERKİ ORTAYA KOMİK ŞEYLER ÇIKSIN EĞLENELİM.
KURALLAR ;
- Flood yapmak kesinlikle yasaktır. ( üst üste 2 ve daha fazla mesaj)
- Kuracağınız cümlelerde argo kelimeler yasaktır.
Kurallara uymayanlar Forumdan uzaklaştırılacaktır.
İLK KELİMEYİ YAZIYORUM ;
Hayat
Şimdi size Etkinliğimizi anlatıyorum ;
Ben bir kelime ile başlıyorum , benden sonra yazacak kişi benim yazdığım kelimenin yanına bir kelime daha ekleyip cümle oluşturacak. Cümleleriniz de mantık aramanıza gerek yok , ortaya komik şeyler çıkacaktır , zaten eğlenmek için açtım burayı da. Kurduğumuz cümleleri okuyup eğleneceğimiz ortam umuyorum.
Bu cümlenin sonu gelmeyecek mi ?
- Elbet gelecek , fakat ortalama 30 40 kelimelik cümlelerden sonra yeni bir kelime verip devam edeceğiz. Gerçekten cümlelerin tıkandığı yerde cümleyi kapatıp , yeni bir kelime vereceğim.
Cümleleriniz de kusur aramayın , hatalar olacaktır. YETERKİ ORTAYA KOMİK ŞEYLER ÇIKSIN EĞLENELİM.
KURALLAR ;
- Flood yapmak kesinlikle yasaktır. ( üst üste 2 ve daha fazla mesaj)
- Kuracağınız cümlelerde argo kelimeler yasaktır.
Kurallara uymayanlar Forumdan uzaklaştırılacaktır.
İLK KELİMEYİ YAZIYORUM ;
Hayat